Totziens pakt uit, topproducten met uw eigen logo tegen scherpe prijzen. Geen outlet met uitgaande producten, maar goedlopende en nieuwe artikelen die wij willen introduceren. De prijzen voor deze superdeals zijn inclusief een opdruk in 1 kleur of borduring op 1 positie, natuurlijk zonder bijkomende kosten. Wilt u uw logo in meerdere kleuren bedrukken of de borduring groter dan het aangegeven formaat, dan kunnen wij deze zeer scherp aanbieden.

Bedrijfskleding bestellen, wij combineren dames- en herenmodellen

Bij het bestellen van kleding is de staffel eenheid onder te verdelen in dames- en herenmodellen. De meeste modellen die wij aanbieden hebben voor beide een eigen model en pasvorm. U hoeft zelf niet het andere model erbij te zoeken, geeft dit aan bij het doen van een offerte aanvraag en wij zullen deze (mits beschikbaar) in de offerte meenemen. Een offerte is vrijblijvend en verplicht u tot niets. Een offerte aanvragen is snel gedaan, wij vragen geen KVK, adresgegevens en andere informatie die bij het maken van een offerte van belang is. 

Producten binnen Aanbiedingen

Aanbiedingen van Totziens

Mooie selectie nieuwe en goedlopende artikelen uit ons assortiment. Nu met gratis opdruk van uw logo in 1 kleur. Tassen, polo's, drinkflessen, mokken, jassen en gadgets tegen goedkope prijzen. Natuurlijk hebben wij naast deze relatiegeschenk aanbiedingen nog vele andere geschenken. U kunt zelf zoeken op onze website, maar wij doen dat ook graag. Laat het ons weten en ontvang een scherpe offerte op maat.

Blijven de artikelen beschikbaar voor een nabestelling?

Het kan natuurlijk voorkomen dat een bepaald model uit de collectie gaat bij de fabrikant, hier hebben wij helaas geen invloed op. De meeste kledingmerken voeren echter een aantal jaren hetzelfde artikel. Soms is er een kleine aanpassing op het model of worden er kleuren toegevoegd. Mocht een artikel niet meer leverbaar zijn is er misschien een vernieuwd model beschikbaar of een passend alternatief. 

Aanmaken borduurkaart bij aanbieding

Voor het borduren van werkkleding of promotiekleding is van het logo een borduurkaart nodig. Voor kleding wordt de aangemaakte borduurkaart in het borduuratelier bewaard. Bij een nieuwe bestelling van kleding is deze dan nog aanwezig. Bij een afname van 10 stuks kleding worden er geen instelkosten doorberekend. Onder de 10 stuks rekenen wij hier wel instelkosten voor. Een borduurkaart is een computerbestand, maar de machine zal handmatig worden ingesteld met garen en de borduring wordt proef gedraaid om te kijken of het bestand het logo nog goed aanbrengt. Bij enkele stuks moeten wij hier kosten voor berekenen. (20,00 per order)

Logo in meedere kleuren bedrukken

Mocht een opdruk in meerdere kleuren mogelijk zijn op het product dan kunnen wij u snel een scherpe prijsofferte sturen voor de extra drukkleur. Dit is per artikel en druktechniek verschillend dus wordt per aanvraag bekeken. Voor het bedrukken met zeef- op tampondruk wordt er per kleur/logo een zeefraam of drukstempel gemaakt. Deze worden na het leveren van de opdracht weer schoongemaakt voor de volgende opdrachten. Bij een nieuwe opdracht worden hier per kleur/ontwerp instelkosten voor berekend. Heeft u vragen over het bedrukken van kleding, wij helpen u graag.