Bedrijfskleding bedrukken

bedrijfskleding bedrukkenTotziens Promotions is een groothandel in bedrijfskleding, promotietextiel en relatiegeschenken. Bedrijven, sportverenigingen, instellingen kunnen bij ons artikelen bestellen en laten bedrukken. In onze webshop vindt u een ruim assortiment kwaliteitsartikelen waaronder truien, t-shirts, polo shirts, overhemden, fleece jassen, bodywarmers, overhemden, broeken, mutsen, handschoenen, petten, sloven, schorten, tassen en veiligheidskleding. Kortom, alle bedrijfskleding die u in de dagelijkse praktijk voor uw bedrijf nodig heeft. De bedrijfskleding van Totziens Promotions is van betaalbare kwaliteit, gaat lange tijd mee en de kleuren blijven mooi.

Bedrukte bedrijfskleding, uw bedrijf maakt het verschil

Om extra op te vallen kunt u uw bedrijfskleding laten bedrukken. Voor het bedrukken van uw bedrijfskleding maken wij gebruik van een aantal druktechnieken. De meeste logo’s worden door middel van zeefdruk op de textiel aangebracht. Voorbeelden hiervan zijn bedrukte t-shirts, bedrukte hoodies, bedrukte truien, windbreakers, winterjassen, overhemden, bedrukte polo’s en bedrukte petten. Deze techniek zetten wij in vanaf 10 stuks per textielsoort, onder te verdelen in diverse maten. Naast het bedrukken kunt u uw kleding ook laten borduren. Bedrijfskleding borduren is duurzaam van kwaliteit en geeft ook een luxe uitstraling aan uw kleding en ander textiel. Wij borduren textiel met een hoge kwaliteit, goede service en vaak zeer korte levertijden. 

Totziens Promotions levert bedrijfskleding aan vele bedrijven die actief zijn in diverse branches. Bekijk hier onze referenties of bel ons gerust als u vragen heeft. U kunt ook altijd onze pagina met veel gestelde vragen raadplegen als u een vraag heeft over het bestellen of de levering van uw bedrijfskleding door onze groothandel.

Hoe werkt het uitzoeken en bedrukken van uw bedrijfskleding?

Wilt u snel en goedkoop bedrijfskleding bedrukken? Bekijk onze collectie bedrijfskleding en vraag vrijblijvend een offerte op. Bij uw aanvraag kunt u aangeven of u uw bedrijfskleding wilt laten bedrukken en u kunt ons de gewenste bedrukking aanleveren. Ook hebben wij prachtige hoodies die u kan laten bedrukken, een prachtige aanvulling op uw bedrijfskleding! Heeft u vragen over het bedrukken van uw bedrijfskleding, neemt u dan gerust contact op met een van onze medewerkers. We denken graag met u mee over uw bedrijfskleding en het bedrukken daarvan.

Productaanbod bedrijfskleding bedrukken

Online offerte aanvragen bedrukken bedrijfskleding

Een offerte aanvragen voor het bedrukken van uw bedrijfskleding is bij textiel groothandel Totziens Promotions vrijblijvend en verplicht u tot niets. In onze online productcatalogus kunt u rustig op zoek naar de gewenste bedrijfskleding en het bedrukken daarvan. Heeft u de broeken, overhemden of bodywarmers van uw keuze gevonden, dan kunt u deze aan het offerteformulier toevoegen. In het opmerkingenveld kunt u uw wensen en vragen kwijt. Stuur bij een aanvraag altijd het logo mee voor het bedrukken of borduren van representatieve kleding voor uw personeel. Daarmee krijgen wij een goed beeld van wat er bedrukt of geborduurd moet worden. Heeft u hulp of advies nodig bij het gebruik van onze webshop met bedrijfskleding? Wij zijn te bereiken op 0255-515035.