Tijdelijk 10% korting op al onze wintermutsen. Bestel op tijd om te profiteren! 

Bedrijfskleding bedrukken online 

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner om uw bedrijfskleding te laten bedrukken online? Dan bent u bij TotZiens Promotions, specialist in het bedrukken en borduren van bedrijfskleding, aan het juiste adres. Al jarenlang bedrukken en leveren wij diverse bedrijfskleding aan kleine en grote ondernemingen. Van de lokale café om de hoek tot aan nationaal bekende ondernemingen. Denk hierbij aan luxe overhemden voor uw medewerkers, heerlijk zittende polo's voor in het warme weer en zelfs comfortabele jassen voor op evenementen. TotZiens Promotions denkt graag met u mee door kwalitatieve kleding met hoge nauwkeurige te bedrukken en u de optie geven deze online te bestellen. Met onze efficiënte bedrukkingstechniek kunnen wij een scherpe prijs hanteren met maximale kwaliteit. 

Waarom bedrijfskleding bedrukken?

Het bedrukken van bedrijfskleding is een zeer geschikt promotie- en reclamemiddel. Niet alleen brengt u uw merk onder de aandacht bij het publiek, uw naamsbekendheid vergroot hierdoor ook. Bovendien zegt de kleding van uw medewerkers veel over het bedrijf. Een luxe en chique overhemd bij een van uw medewerkers geeft een professionele uitstraling van uw bedrijf. Andersom geldt dit ook. Wanneer uw medewerkers met kleding lopen die niet goed passen om het lichaam, kan dit een negatieve uitstraling geven naar uw klanten toe. Dit is natuurlijk niet wat u wilt en absoluut niet waar uw bedrijf voor staat.

Om de optimale bedrijfsleiding te vinden, heeft TotZiens Promotions diverse kledingstukken die bedrukt kunnen worden. Zo bieden wij overhemden aan met de mogelijkheid om uw bedrijfsnaam, slogan en zelfs een logo of afbeelding erop te laten bedrukken. Bovendien hebben wij luxe overhemden in ons assortiment. Deze hebben een strakke uitstraling en een hoge draagcomfort. Neem gerust een kijkje door onze shop.

Mocht u vragen of advies willen betreft bedrijfskleding, neem dan gerust contact op met een van onze specialisten. We denken graag met u mee om uw gewenste bedrijfskleding met bedrukking te voorzien. 

Productaanbod bedrijfskleding bedrukken online

Vergroot uw naamsbekendheid met accessoires

Vergoot uw naamsbekendheid met bedrukte petten, sjaals en mutsen. Hoofdaccessoires zijn ideaal voor bedrukking. Niet geven pettensjaals en mutsen bescherming voor het weer, ze vallen ook nog eens op. Vaak kijken mensen naar het gezicht. Een pet met logo of een muts met tekst valt hierdoor sneller op. 

Bent u van plan om iets uit te delen aan uw trouwe fans of uw nieuwe fans? Bekijk dan eens onze relatiegeschenken. Zo biedt TotZiens Promotions naast bedrukte kleding ook bedrukte mokken aan voor uw medewerkers of nieuwe doelgroep. Maar ook diverse bedrukte tassen en zelfs bedrukte pennen. Ons ruime assortiment beschikt over diverse producten die niet alleen handig zijn om te hebben maar ook nog eens uw naamsbekendheid vergroot.