Tijdelijk 10% korting op al onze wintermutsen. Bestel op tijd om te profiteren! 

Blåkläder werkkleding bedrukken online

Met het bedrukken van Blåkläder werkkleding bent u verzekerd van hoge kwaliteit werkkleding. Behalve de hoge draagcomfort beschikken alle Blåkläder werkkleding van TotZiens Promotions met de optie tot bedrukking. Denk hierbij aan uw bedrijfslogo op de achterkant van uw werkjas of een bedrijfslogo of slogan op de borstzak van een werkpolo. Met het bedrukken van uw werkkleding krijgt uw werkkleding een persoonlijke en professionele uitstraling. 

Werkkleding met bedrijfslogo, tekst of afbeelding

In ons assortiment vindt u een ruime keuze aan Blåkläder werkkleding. Zo bieden wij polo’s, T-shirts, hoodies met of zonder rits en jassen aan in diverse kleuren en maten. Met het kiezen voor het merk Blåkläder krijgt u werkkleding dat is ontwikkeld en gemaakt door echte vakexperts. Zo beschikt de kleding over stevig materiaal, logisch zittende zakken en een hoog draagcomfort. Ideaal als u vaak bezig bent of veel beweegt.

Productaanbod blåkläder werkkleding

Het bestelproces voor Blåkläder werkkleding

Heeft u uw gewenste werkkleding gevonden dan kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Wilt u de werkkleding bedrukken met een logo, tekst of een afbeelding dan kunt u dit meesturen bij het aanvragen van de offerte. Wij zullen dan u snel mogelijk contacteren met een proefexemplaar van uw gewenste bedrukte werkkleding. Gaat u hiermee akkoord, dan gaan wij direct aan de slag met het bedrukken. Zo bent u verzekerd dat uw werkkleding snel wordt geleverd.

Wilt u meer inspiratie? Kijk dan ook eens tussen naar andere merken van bedrukte werkkleding of bedrukte bedrijfskleding