ACTIE : 10% korting op alle notitieboeken uit onze collectie

  • Zonnebrillen met logo, snel bij de online specialist

Promo Zonnebril

Artikel nr. A86-6820

Opvallende zonnebrillen bestellen met opdruk van uw logo? Onze promo zonnebrillen zijn goed te bedru[...] uitgebreide omschrijving

Aantal

Omschrijving

Opvallende zonnebrillen bestellen met opdruk van uw logo? Onze promo zonnebrillen zijn goed te bedrukken op de pootjes en snel leverbaar met uw logo. In de zonnebril zitten opvallende en trendy glazen, op ieder evenement een echt blikvanger.

Vraag direct uw offerte aan voor bedrukte zonnebrillen. Wilt u zonnebrillen zonder een opdruk bestellen, dat kan natuurlijk ook.

Levertijd van de Zonnebrillen

Standaard is de levertijd +- 8 werkdagen na akkoord op het artwork bij het bedrukken van zonnebrillen. Het komt natuurlijk wel eens voor dat u op het laatste moment beslist om een zonnebril te bestellen, neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bekijken. Blanco kunnen wij de zonnebrillen binnen 2 werkdagen leveren. Vaak gaan deze nog dezelfde dag met DHL mee afhankelijk van het tijdstip van bestellen. Ophalen van de zonnebrillen is mogelijk, alleen winnen wij hier geen levertijd mee, de zweetbandjes liggen niet bij kantoor opgeslagen en worden per bestelling opgestuurd, wilt u de bestelling ophalen dan laten wij ze naar kantoor sturen.

Zonnebrillen inzetten als promotiemiddel

Bedrukte zonnebrillen worden vaak ingezet als promotie artikel bij evenementen, feesten of in winkelgebieden. Voor ieder budget zijn zonnebrillen online te bestellen met eigen logo. Naast de voordelige zonnebrillen hebben wij ook de bierbril, een handige zonnebril in combinatie met een flesopener. 

Custom Made zonnebrillen

Naast onze voorraad zonnebrillen kunnen wij ook verschillende modellen. Vanaf 500 stuks zijn zonnebrillen op maat te maken in het Verre Oosten. Zo kan de kleur van de zonnebril in eigen PMS kleur worden gekozen en zijn er verschillende opties om uw logo te bedrukken. De levertijd voor op maat gemaakte zonnebrillen is +- 5-6 weken na opdracht. De voorraad zonnebrillen (leverbaar in standaard kleuren) zijn vaak met enkele werkdagen leverbaar. Heeft u de tijd voor custom made zonnebrillen dan gaan wij graag in overleg waar u naar op zoek bent. 

Specificaties

Merk:Nilton's
Materiaal:100% Polycarbonaat