Mutsen bestellen met uw eigen logo

Nu in de winterdeals weer een aantal aanbiedingen van wintermutsen, die snel geleverd kunnen worden met uw logo. De prijzen van deze artikelen zijn inclusief een borduring en zonder bijkomende kosten (bv. borduurkaart en transport). De populairste muts is nog steeds de Promomuts, een warme wintermuts met omslagrand waarop uw logo mooi aangebracht kan worden. Vanaf November komen er echter een tweetal nieuwe modellen in het assortiment, de stoere wintermuts en nieuw model beanie zonder omslagrand. U kunt deze natuurlijk al wel bestellen en zodra ze binnen zijn in het magazijn worden de mutsen in productie genomen.

Meestverkochte muts : Promo Wintermuts

De populairste muts is de promo wintermuts. Een mooi model muts, in vele kleuren te leveren en mooi te voorzien van uw logo. Op de rand van de muts kunnen wij uw logo op 10x4 cm aanbrengen. Alle kleuren zijn voor de komende maanden goed op voorraad, maar voor deze muts geldt wel OP=OP. Wacht niet te lang met het bestellen van uw wintermutsen en vraag direct uw vrijblijvende offerte aan. Stuurt u bij de aanvraag uw logo mee dan maken wij een gratis digitale drukproef. Meteen een indruk van hoe de mutsen met logo eruit komen te zien.

Productaanbod nilton's winterdeals

Specialist in borduren

Totziens Promotions is specialist in het borduren van mutsen, fleece mutsen en shawls. Stuur bij uw aanvraag uw logo of ontwerp in EPS, AI of PDF vectoren mee zodat wij direct een vrijblijvend digitale drukproef kunnen opmaken. Borduren geeft een luxe uitstraling en is zeer duurzaam in gebruikt. Een bijkomend voordeel is dat uw logo in meerdere kleuren geborduurd kan worden zonder bijkomende kosten. Helemaal met de Winterdeals zijn er geen bijkomende kosten zoals een borduurkaart en gratis naar u verstuurd in Nederland/België!

Levertijd met borduring van uw logo

De levertijd op onze winterdeals is +- 10 werkdagen. In de koude wintermaanden kan het door drukte in het borduuratelier gebeuren dat de levertijd iets langer is. Wij zullen dit altijd vooraf aan u doorgeven en zorgen dat de mutsen op tijd worden geleverd. Heeft u wintermutsen nodig voor een evenement, handschoenen voor een promotie actie en is een bepaalde leverdatum belangrijk, geef deze dan bij uw aanvraag aan. Wacht niet te lang met het bestellen van uw winter artikelen!

Waarom mutsen borduren

Het mooiste resultaat geeft een mooie borduring op de rand van de muts. Borduren van kleding is duurzaam en geeft een luxe uitstraling aan uw promotie actie. Helemaal met onze scherpe prijzen in deze winterdeals hoeft borduren helemaal niet duur te zijn. Waar een opdruk op een ruwe/gebreide ondergrond snel zal loslaten en kwaliteit zal verminderen, blijft de borduring mooi, zelfs na het wassen ziet het er nog goed uit. Wij bedrukken dan alleen nog fleece mutsen(gladde textuur) en de gebreide mutsen met een druklabel. Bijvoorbeeld de Retro muts , de Elevate hardloopmutsen en de ijsmuts!