Verenigingskleding 

Op zoek naar verenigingskleding? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bij ons vindt u een uitgebreid assortiment aan verenigingskleding. Denk aan: 

Ook zijn er genoeg mogelijkheden bij ons voor bedrukking en borduring van de kleding. Bekijk ons aanbod en vraag gemakkelijk een offerte aan via onze website. 

Productaanbod verenigingskleding

Bedrukking van verenigingskleding 

Bij ons is alles mogelijk als het gaat om de bedrukking van de verenigingskleding. Zo kunt u het logo van uw vereniging of tekst laten borduren of bedrukken op ieder gewenst artikel. U ontvangt van ons vooraf een digitale proefdruk. Alleen wanneer u tevreden bent met het ontwerp gaan wij voor u aan de slag en zorgen dat de verenigingskleding snel wordt geleverd.  

Verenigingskleding bedrukken 

Bij ons staat de kwaliteit op nummer 1. Niemand zit namelijk te wachten op verenigingskleding waar haaltjes aan zitten of waar zelfs de gehele opdruk vanaf valt. De verenigingskleding is erg scherp geprijsd en dit is natuurlijk ook weer voordelig voor u. Door onze samenwerking met betrouwbare leveranciers gaan wij bij elke opdracht voor een goed eindresultaat. 

Wat zijn de levertijden van de verenigingskleding? 

De verwachte levertijd voor de verenigingskleding is tussen de 7/9 werkdagen (afhankelijk van het product). Heeft u vragen over onze producten of diensten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord.