Werkkleding bedrukken: ruim aanbod, scherpe prijs

Werkkleding bedrukken met uw bedrijfslogo? Het kan bij promotietextiel groothandel Totziens Promotions. Met de bedrukte werkkleding uit ons assortiment komen uw medewerkers altijd goed voor de dag. U heeft bij ons ruim keus uit verschillende soorten stoere werkkleding voor uiteenlopende activiteiten, waaronder warme bodywarmers, veiligheidsjassen, polo shirts en truien.  Onze werkkleding is van hoge kwaliteit en zeer geschikt voor buitenwerkzaamheden en wisselende weersomstandigheden. Wij kunnen uw werkkleding bedrukken met uw bedrijfslogo of een andere opdruk. Behalve bedrukken kunnen wij uw werkkleding desgewenst ook voorzien van borduring.

Bedrukte werkkleding goedkoop bestellen

Bij ons kunt u werkkleding bedrukken voor een voordelige prijs. Wij maken bij het bedrukken van kleding meestal gebruik van zeefdruk. Deze hoogwaardige en snelle druktechniek staat garant voor een duurzaam resultaat. Met zeefdruk kunnen de kosten laag worden gehouden. Daarom betaalt u bij Totziens Promotions nooit teveel voor het bedrukken van werkkleding. Om de precieze prijs voor bedrukte werkkleding te berekenen, klikt u op het product van uw keuze en vervolgens op ‘Offerte aanvragen’. U kunt dan aangeven hoeveel exemplaren u van de kleding wilt bestellen, en met welke afbeelding of tekst u deze wilt laten bedrukken.

Bekijk hieronder een selectie van onze werkkleding. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor het bedrukken, en laat u verrassen door onze gunstige prijzen! Stuur uw logo of ontwerp mee voor een vrijblijvende, digitale drukproef.

Productaanbod werkkleding bedrukken

Werkkleding borduren?

Wilt u uw werkkleding of bedrijfskleding liever laten borduren dan bedrukken? Ook dat is mogelijk bij Totziens Promotions. Door het borduren van uw logo op werkkleding, krijgt de kleding een luxere uitstraling. Ook blijft een borduring op kleding vaak wat langer mooi dan een bedrukking. Bent u benieuwd naar onze scherpe prijzen voor het borduren van werkkleding? Vraag dan direct een offerte aan.