• Branded by Earth geschenkset

Branded by Earth geschenkset

Artikel nr. A36-MO6686

Unisex Travel geschenkset van Branded By Earth uitgebreide omschrijving

Aantal

Omschrijving

Unisex Travel geschenkset van Branded By Earth. Bevat veganistische 50gr body wash, shampoo en gezichtsscrub. Alle items verpakt in blik. Gepresenteerd in een doos van gerecycled papier. Gemaakt in de EU.

Alle Branded by Earth producten worden gemaakt in Europa en zijn afkomstig van natuurlijke grondstoffen.De producten zijn veganistisch, wat betekent dat de ingrediënten niet afkomstig zijn van dieren en dat de producten niet op dieren zijn getest. Omdat de verzorgingslijn van Branded by Earth op plantaardige basis is, geven alle producten een natuurlijke geur af en zijn ze geschikt voor alle huidtypes.

Besparing van water

Vloeibare cosmetica bestaat tot 80% uit water en laat dus een grote ecologische voetafdruk achter. Binnen de Branded by Earth verzorgingslijn worden vloeibare hygiëne en schoonheidsproducten omgevormd tot bars die alleen de ingrediënten bevatten die echt nodig zijn.

Plasticvrij

Branded by Earth is een plasticvrij merk. Doordat onnodige plastic verpakkingen worden geëlimineerd en er gebruik wordt gemaakt van recyclebare verpakkingen, verminderen wij onze hoeveelheid afval en daarmee onze ecologische voetafdruk.

Specificaties

Materiaal:Paper