Tijdelijk 10% korting op al onze wintermutsen. Bestel op tijd om te profiteren! 

Producten binnen Premium bags

Goedkope rugzakjes bedrukken

U kent ze waarschijnlijk wel: de dunne, stoffen rugzakjes die veel worden uitgedeeld als goodiebag op beurzen en evenementen. Deze kleine rugzakjes die veel worden ingezet voor promotie-doeleinden worden meestal "premium bags" of "promo bags" genoemd. De tassen zijn te gebruiken voor talrijke doeleinden en hebben een originele uitstraling. Door de vele verschillende soorten en kleuren waarin deze rugzakjes leverbaar zijn, is er altijd wel een tas die past bij uw bedrijf. 

Bedrukte promobags

Deze kleine rugzakjes zijn heel geschikt om te laten bedrukken. De tassen zijn verkrijgbaar in talrijke kleuren en hebben een groot bedrukbaar oppervlak, waardoor ze volledig af te stemmen zijn op uw huisstijl. Premium bags zijn zeer goedkoop: je koopt ze al vanaf € 0,37 per tasje. 

Goedkope rugzakjes bestellen

De genoemde tarieven zijn exclusief bedrukking van uw rugzakje. De kosten voor het bedrukken hangen af van de oplage, het aantal kleuren en het formaat van de opdruk. Bent u benieuwd naar onze zeer scherpe prijzen voor bedrukte promobags? Vraag dan een offerte aan voor het tasje van uw voorkeur. We sturen u dan een offerte op maat. Vergeet niet uw logo mee te sturen, zodat wij u kunnen voorzien van een bedrukkingsvoorstel.

Levertijden en oplage

De promobags zijn al verkrijgbaar vanaf een oplage van 10 stuks. De levertijd is 10-12 werkdagen.