ACTIE : 10% korting op alle notitieboeken uit onze collectie

Producten binnen Reistassen

Reistassen bedrukken met een logo

Veel van onze sportassen kunnen ook gebruikt worden als reistas. Naast de standaard tassen zijn er een aantal reistassen met een ruime inhoud, ideaal geschikt als u een aantal dagen op (zaken)reis gaat deze zomer. Reistassen bedrukken met uw logo is zeker mogelijk, vraag hiervoor uw vrijblijvende offerte aan. Bij het meesturen van uw logo kunnen wij een gratis bedrukkingsvoorstel toesturen. U krijgt dan direct een visueel beeld van hoe wij de reistassen bedrukken met uw logo!

Bedrukte reistassen, goedkoop en snel geleverd

Bestelt u bij ons de tassen met uw eigen logo dan is afhankelijk van de gewenste techniek (bedrukken of borduren) de levertijd +- 7 werkdagen na goedkeuring op het artwork. Wij maken met uw logo een digitale drukproef van hoe het logo op de tassen komt te staan, welke kleuren, het formaat en de positie. Zo krijgt u al een goed idee van hoe uw tassen eruit komen te zien en wordt u niet verrast met een logo op een hele andere positie. Wilt u voor het bestellen al een bedrukkingsvoorstel ontvangen? Stuur dan uw logo in Ai, EPS of PDF vectoren mee bij uw aanvraag en wij maken deze graag voor u.

Hulp nodig bij het zoeken van een geschikte reistas

Komt u er niet helemaal uit op onze website, of staat de tas die u voor ogen heeft er niet bij, laat het ons dan weten. Vul het contactformulier in en laat u terugbellen of neem telefonisch contact met ons op.