Sport T-shirt

Producten binnen Sport T-shirt

Sportshirts laten bedrukken met uw eigen logo?

Vanaf 10 stuks kunnen wij de gewenste runnershirts bedrukken en afsturen. Hierbij zijn heren- en damesmodel per kleur te combineren. Nieuw in het assortiment is de Basic Prime Tee van het merk Craft. Heerlijk shirt in een heren- en damesmodel en gemaakt van een zeer lichte stof met een super vochtafvoer. 

Kunt u het gewenste shirt niet vinden of wilt u graag dat wij een vrijblijvende offerte voor u uitwerken, neem dan contact met ons op,

Hardloopshirts bedrukken met logo, van 1 tot 4 kleuren!

Hardlopen wordt steeds populairder en de hardloopevenementen vinden wekelijks plaats. Zorg dat uw bedrijf hierbij opvalt door mooie hardloopshirts met uw logo. Wilt u hardloopshirts laten bedrukken? Een mooi aanbod van sportshirts vindt u bij onze groothandel. De shirts zijn van lichte kwaliteit en hebben een sneldrogende stof. Ideale shirts om te bedrukken voor een sportclub, sportief bedrijfsuitje of sportevenement. Al onze shirts zijn geschikt voor bedrukking met een logo, slogan of beeld. 

De meeste shirts zijn te bestellen vanaf 10 of 25 stuks te bestellen inclusief de bedrukking met uw logo of tekst. Wilt u de hardloopshirts zonder een logo bestellen, dan kan dat natuurlijk ook.

Sportshirts voor ieder budget

Bent u op zoek naar goedkope sportshirts voor een evenement zoals bijvoorbeeld een hardloopwedstrijd, of toch liever een wat luxer T-shirt voor uw personeel om lekker in te kunnen sporten? Totziens Promotions heeft een ruim assortiment aan sport T-shirts. Sportshirts zijn al vanaf 2.95 te bestellen. Het verschil in prijs zit voornamelijk in het gebruikte materiaal en afwerking? De duurdere sportshirts hebben vaak cooldry of coolplus materiaal in de stof verwerkt voor een betere afvoer van transpiratie en het ademende vermogen van de shirts.