Tijdelijk 10% korting op al onze wintermutsen. Bestel op tijd om te profiteren! 

Zweetbandjes bedrukken

Producten binnen Zweetbandjes

Zweetbandjes bedrukken met logo of tekst

Door de samenstelling en structuur van badstof is zweetbandjes bedrukken niet eenvoudig. Bedrukte zweetbandjes worden dan ook niet door ieder bedrijf aangeboden. Wij hebben een oplossing gezocht om zweetbandjes toch te kunnen bedrukken en in te kunnen zetten als een voordelig promotieartikel. Op het zweetbandje wordt een katoenen label aangebracht, dat in 1 tot 4 kleuren kan worden bedrukt. 

Zweetbandjes borduren met logo of tekst

Zweetbandjes van badstof zijn goed geschikt om te borduren met een logo. Zweetbandjes borduren geeft een luxe en duurzame uitstraling aan uw give-away.Het bedrukken of borduren van de zweetbandjes verzorgen wij in onze eigen drukkerij. Daardoor kunnen we u altijd een scherpe prijs en een vlotte levertijd garanderen, tegenover een hoge kwaliteit. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor onze tarieven inclusief borduren.

Custom Made zweetbandjes

Is er voldoende tijd tot het evenement of de marketingactie dan kunnen wij de zweetbandjes ook op maat laten maken. Wij gebruiken hiervoor de productie in het Verre Oosten en afhankelijk van de wensen kunnen wij de polsbandjes laten invliegen of met de boot naar Nederland laten komen. Vanaf 1.000 stuks kunnen wij de zweetbandjes op maat voor u maken en laten voorzien van een luxe borduring. Geeft u bij uw aanvraag met grote aantallen altijd de gewenste levertijd aan, mocht deze passend zijn bieden wij altijd productie China aan. 

Goedkoop zweetbandjes laten bedrukken

Vaak worden zweetbandjes actie gericht ingezet en past een borduring op het zweetbandje niet in het budget. Voordeliger is het om de zweetbandjes te bedrukken. Speciaal hiervoor hebben wij zweetbandjes met een druklabel waarop wij uw logo kunnen aanbrengen. Zweetbandjes bedrukken met een logo in 1 tot 4 kleuren.