Zweetbandjes bedrukken

Producten binnen Zweetbandjes

Waarom zweetbandjes bedrukken

Als u nadenkt over een origineel en handig artikel dat kan worden ingezet voor verschillende marketingdoeleinden, dan zijn zweetbandjes met uw logo een uitstekende oplossing.

Zweetbandjes bedrukken met logo of tekst

Door de samenstelling en structuur van badstof is zweetbandjes bedrukken niet eenvoudig. Bedrukte zweetbandjes worden dan ook niet door ieder bedrijf aangeboden. Wij hebben een oplossing gezocht om zweetbandjes toch te kunnen bedrukken met logo en in te kunnen zetten als een voordelig promotieartikel. Op het zweetbandje wordt een katoenen label aangebracht, dat in 1 tot 4 kleuren kan worden bedrukt. 

Zweetbandjes borduren met logo of tekst

Zweetbandjes van badstof zijn goed geschikt om te borduren met een logo. Zweetbandjes borduren geeft een luxe en duurzame uitstraling aan uw give-away.Het bedrukken of borduren van de zweetbandjes verzorgen wij in onze eigen drukkerij. Daardoor kunnen we u altijd een scherpe prijs en een vlotte levertijd garanderen, tegenover een hoge kwaliteit. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor onze tarieven inclusief borduren.

Ruime keuze aan zweetbandjes bedrukken

Op de pagina hierboven ziet u een ruim aanbod aan bedrukte zweetbandjes. Voor veel van deze zweetbandjes geldt dat bijna elke kleur beschikbaar is, waaronder klassiek zwart, wit, rood, blauw, groen en vele andere levendige tinten. Daarnaast zijn er varianten met en zonder rits beschikbaar, handig voor het opbergen van kleine voorwerpen zoals sleutels of muntgeld. De zweetbandjes zijn zo ontworpen dat ze zowel bij volwassenen als kinderen passen. Wacht niet langer en kies jouw bedrukte zweetbandje. 

Custom Made zweetbandjes

Is er voldoende tijd tot het evenement of de marketingactie dan kunnen wij de zweetbandjes ook op maat laten maken. Wij gebruiken hiervoor de productie in het Verre Oosten en afhankelijk van de wensen kunnen wij de polsbandjes laten invliegen of met de boot naar Nederland laten komen. Vanaf 1.000 stuks kunnen wij de zweetbandjes op maat voor u maken en laten voorzien van een luxe borduring. Geeft u bij uw aanvraag met grote aantallen altijd de gewenste levertijd aan, mocht deze passend zijn bieden wij altijd productie China aan. 

Goedkoop zweetbandjes laten bedrukken

Vaak worden zweetbandjes actie gericht ingezet en past een borduring op het zweetbandje niet in het budget. Voordeliger is het om de zweetbandjes te bedrukken. Speciaal hiervoor hebben wij zweetbandjes met een druklabel waarop wij uw logo kunnen aanbrengen. Zweetbandjes bedrukken met een logo in 1 tot 4 kleuren.