Producten binnen Softshell Bodywarmers

Softshell bodywarmers bedrukken of borduren

Onze softshell bodywarmers zijn heel geschikt om te laten bedrukken of borduren. Met uw naam of logo maakt u van de bodywarmer een heel geschikt promotie-artikel of geschenk. Niet alleen zijn deze bodywarmers heel geschikt voor bijvoorbeeld sportverenigingen of werkzaamheden in de buitenlucht, ook zou u uw werknemers heel goed kunnen verrassen met een comfortabele softshell bodywarmer voor in hun vrije tijd. Er zijn in elk geval volop mogelijkheden. Bedrukken of borduren is bovendien niet duur. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor de tarieven inclusief opdruk en laat u verrassen door een zeer gunstig aanbod!

Informatie softshell bodywarmers bedrukken 

Al jarenlang bedrukken en borduren wij softshell bodywarmers. Zo kiezen veel bedrijven om logo's, afbeeldingen en teksten te laten bedrukken of borduren op onze bodywarmers. Bodywarmers zijn ideaal heel het jaar door. Vooral de softshell bodywarmers zijn zeer comfortabel en sterk. Bent u op zoek naar sterke bodywarmers of een geschikte jas voor promotie- en marketingactiviteiten? Kies dan voor een softshell bodywarmer. 

U kunt vrij eenvoudig een offerte aanvragen en uw ontwerp meesturen. Ons voorkeur gaat uit naar vector bestanden zodat we hoge kwaliteit kunnen garanderen. Mocht u niet in staat zijn vectoren te leveren, lever dan een bestand aan met uw ontwerp. Wij zetten deze dan om naar vectoren. 

Levertijden bedrukte softshell bodywarmers 

De levertijden van blanco softshell bodywarmers bedraagt 2 werkdagen. Bedrukte of borduurde softshell bodywarmers bedragen 8 werkdagen. De levertijden zijn afhankelijk van de voorraad producten. Wilt u meer informatie over levertijden van onze softshell bodywarmers? Neem dan contact met ons op. Ook voor spoedbestellingen kunt u het beste contact met ons opnemen om te kijken naar een passende oplossing. 

Vragen over bodywarmers 

Heeft u vragen over onze softshell bodywarmers of het bedrukken van onze softshell bodywarmers? Neem dan contact met ons op. We kijken graag met u mee!