Reisaccessoires

Producten binnen Reisaccessoires

Bagagelabels bedrukken

Een bagagelabel is een kleine maar belangrijke accessoire voor iedereen die regelmatig reist. Het is een label dat aan de buitenkant van je koffer, tas of rugzak wordt bevestigd en informatie bevat over de eigenaar van de bagage, zoals naam, adres en telefoonnummer. Een bagagelabel heeft verschillende voordelen. Ten eerste zorgt het voor een snelle en eenvoudige identificatie van uw bagage op de luchthaven of op het treinstation. Dit bespaart tijd en voorkomt dat uw bagage per ongeluk wordt meegenomen door iemand anders. Daarnaast kan een bagagelabel ook helpen bij het terugvinden van de bagage in het geval van verlies of diefstal. Als u uw bagage kwijtraakt, kan de luchtvaartmaatschappij of het vervoersbedrijf contact met u opnemen via de gegevens op het label.

Bagagelabels bestellen

Er zijn in onze webshop vershillende soorten bagagelabels verkrijgbaar, variërend in materiaal, grootte, kleur en ontwerp. U kunt kiezen voor een standaard bagagelabel of een gepersonaliseerd bagagelabel met een eigen ontwerp of logo erop.

Reisopladers

Een reisoplader is een handig hulpmiddel om ervoor te zorgen dat uw apparaten opgeladen blijven terwijl u onderweg bent. Deze opladers zijn speciaal ontworpen om compact en draagbaar te zijn, waardoor ze gemakkelijk in uw tas of koffer passen. Reisopladers worden geleverd met verschillende aansluitingen en kunnen worden gebruikt om verschillende apparaten op te laden, waaronder smartphones, tablets, camera's en meer. Sommige reisopladers hebben zelfs meerdere USB-poorten, zodat u meerdere apparaten tegelijk kunt opladen. Met een reisoplader hoeft u zich geen zorgen te maken over een lege batterij terwijl u onderweg bent.

Slaapmaskers

Een slaapmasker is een handig accessoire voor mensen die moeite hebben om in slaap te vallen of om door te slapen in omgevingen met veel licht. Het is een zachte en comfortabele doek die over de ogen wordt geplaatst om alle licht buiten te sluiten en de slaapomgeving te verduisteren. Slaapmaskers worden vaak gebruikt door reizigers, nachtwerkers en mensen met slaapproblemen. Ze zijn ook handig voor mensen die in drukke steden of lawaaierige omgevingen wonen en hun slaap willen verbeteren. Slaapmaskers zijn verkrijgbaar in verschillende maten, vormen en materialen, zodat u het slaapmasker kunt kiezen dat het beste bij u past. Overweegt u om een slaapmasker aan te schaffen? Neem dan een kijkje in ons assortiment en ontdek de verschillende opties.