Producten binnen Sportbroeken

Joggingbroek bedrukken

Bent u op zoek naar een mooie joggingbroek om te bedrukken met uw naam, logo of een speciale tekst? Dan bent u bij TotZiens Promotions op het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het bedrukken van sportkleding. In onze webwinkel vindt u verschillende kleuren en modellen joggingbroeken. Daar zit vast een broek naar uw smaak tussen. We leveren altijd kleding van hoogwaardige kwaliteit en aangename materialen. Naast mooi moet het immers ook comfortabel en duurzaam zijn!

Nadat u een keuze heeft gemaakt, bedrukken wij de joggingsbroek met uw opdruk. Wij kijken altijd eerst met u mee of uw idee inderdaad, technisch gezien, te maken is. Ook krijgt u, voordat we de joggingbroek bedrukken of borduren, een digitale proefdruk van ons. Pas als u die heeft goedgekeurd gaan we van start met het daadwerkelijke druk- of borduurproces.

Short bedrukken voor sport of vrije tijd

Een short is een onmisbaar kledingstuk voor sportieve activiteiten, maar ook voor warme zomerdagen. Om een originele en persoonlijke uitstraling te creëren, kunt u een short bedrukken met uw naam of logo. Bij Totziens Promotions helpen we u hier graag bij. Wij beschikken over een uitgebreid aanbod shorts, die ideaal geschikt zijn om te bedrukken. Zo zijn er speciale voetbal shorts verkrijgbaar, waarop u bijvoorbeeld de nummers van teamleden kunt laten drukken. Ook vindt u bij ons een speciale tennis short en een strand short. De shorts worden door ons speciaal op kwaliteit geselecteerd. Wij bieden u onder andere shorts van de merken Slazenger en Macron.

Korte broeken bedrukken

Bent u op zoek naar een leuk zomers promotieartikel? U kunt via Totziens Promotions gemakkelijk en snel korte broeken bedrukken in verschillende kleuren. De broeken hebben een casual uitstraling en zijn mooi afgewerkt. Indien u meer informatie wilt over de prijzen inclusief de kosten voor het bedrukken van uw logo dan kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen via de productpagina. De korte broeken zijn samengesteld uit katoen of polyester.