Heren Polo bedrukken

Producten binnen Heren Polo

Bedrukte heren polo, casual en breed inzetbaar.

Een bedrukte heren polo is voor veel activiteiten geschikt, op de werkvloer, in het magazijn, op een beurs of bij een bedrijfsuitje. Wilt u in combinatie ook een sweater bestellen met hetzelfde logo, wij tellen de aantallen gewoon bij elkaar waardoor u veel geld kunt besparen.

Bedrukte heren polo shirts van verschillende merken

Als online-groothandel in bedrijfskleding hebben wij diverse merken polo's in het assortiment. Al onze polo's zijn geschikt om te borduren of te bedrukken met uw reclame-uitingen. Onder de gevoerde merken promototen wij vooral de Elevate polo's; mooie luxe polo's met een moderne pasvorm. Vaak zijn promotionele polo's voor qua pasvorm wat aan de ruime kant. De polo's van Elevate zijn hip, modern en van uitstekende kwaliteit. Voor bedrijfskleding, polo's waar dagelijks in gewerkt wordt, adviseren wij om een luxere polo te bestellen. Elevate polo's geven uw brand en bedrijf een stijlvolle uitstraling. De modellen zijn in dames- en herenmodellen beschikbaar en natuurlijk te combineren binnen één bestelling.

Goedkope heren polo's bedrukken voor evenementen.

Zijn de polo's voor één evenement, sportdag of al giveaway nodig, dan kunnen wij voordelige polo's aanbieden van merken als B&C, Gildan of Printer. Deze polo's zijn vaak wat ruimer van pasvorm, ideaal als u niet weet welke maten nodig zijn voor een evenement, deze polo's zijn makkelijker te verdelen door de grotere pasvorm. Goedkope polo's zijn vooral geschikt om te bedrukken met uw logo. Bedrukken van poloshirts is voordelig en uw reclame kan extra groot worden aangebracht voor een hoge attentiewaarde.

Heren polo's borduren?

De prijzen voor de polo's zijn exclusief een eventuele opdruk of borduring. Naast het blanco bestellen van promotionele polo's is het ook mogelijk om deze te laten bedrukken of te borduren met uw logo. Prijzen hiervoor ontvangt u van ons in een vrijblijvende offerte. Stuur uw logo en wensen mee en ontvang een offerte op maat voor bijvoorbeeld bedrukte polo's. 

Een digitale proefdruk ontvangen per e-mail van uw logo op de gekozen polo? Stuur uw logo in Ai, EPS of PDF-vectoren mee met de aanvraag en ontvang een gratis digitale proefdruk. Heeft u geen goed bestand of moet er een ontwerp gemaakt worden, laat het ons weten.

Vragen over heren polo's bedrukken?

Heeft u vragen of het aanvragen van een offerte voor bedrukte heren polo's met een logo? Stuur ons een e-mail via het contactformulier of bel ons via: 0255 51 50 35.