Professioneel borduurwerk op maat bij Totziens Promotions

Welkom bij Totziens Promotions, jouw expert in borduurwerk op maat. We zijn er trots op dat we hoogwaardig borduurwerk leveren voor bedrijfskleding, promotieartikelen en nog veel meer. Met onze deskundige diensten personaliseer je jouw merk met zowel precisie als professionaliteit. Ontdek hoe we jouw merk een luxe uitstraling kunnen geven met onze duurzame borduurtechnieken.

Waarom kiezen voor borduren?

Borduren is een prachtige manier om kleding en textiel te personaliseren. Het geeft een professionele en luxe uitstraling die lang meegaat. Dankzij ons uitgebreide machinepark kunnen we snelle levertijden garanderen. Bovendien zorgen onze professionals ervoor dat jouw logo of ontwerp er perfect uitziet.

Borduren is een duurzame keuze

Een van de grootste voordelen van een logo borduren op kleding is de duurzaamheid van de opdruk. In tegenstelling tot gedrukte logo's, die na verloop van tijd kunnen vervagen of afslijten, blijven geborduurde logo's op kleding veel langer mooi. Dit betekent dat jouw merk voor een lange periode zichtbaar zal blijven, wat een grote impact kan hebben op de herkenbaarheid van jouw merk. Het is niet alleen duurzaam en van topkwaliteit, maar straalt ook een gevoel van elegantie en professionaliteit uit dat indruk maakt op klanten en medewerkers. Bij Totziens Promotions in IJmuiden begrijpen we hoe belangrijk kwaliteit en uitstraling zijn als het gaat om bedrijfskleding.

Onze diensten

Bij Totziens Promotions bieden we een breed scala aan borduurdiensten aan. Of het nu gaat om bedrijfskleding, sportkleding of promotieartikelen, wij zorgen ervoor dat jouw items eruit springen. Onze diensten omvatten:

 • Bedrijfskleding: Laat je team er uniform en professioneel uitzien met op maat geborduurde bedrijfskleding.
 • Promotieartikelen: Verhoog de zichtbaarheid van je merk met uniek geborduurde promotieartikelen.
 • Persoonlijke projecten: Heb je een speciaal project in gedachten? Wij helpen je graag jouw ideeën tot leven te brengen.

Onze beloftes aan jou

 • Snelle offertes: Snel een duidelijk overzicht van de kosten.
 • Gratis digitale proefdruk: Bekijk hoe jouw ontwerp eruit komt te zien voordat je een bestelling plaatst.
 • Uitgekiend assortiment: Een breed assortiment aan producten klaar om geborduurd te worden.

Borduren in binnen- en buitenland

De meeste kleding die wij borduren wordt in Nederland voorzien van een mooie logoborduring. Naast ons atelier in Nederland hebben we ook verschillende locaties in het buitenland waar we bijvoorbeeld handdoeken, mutsen en fleece dekens laten borduren. De levertijd bij productie in het buitenland is vaak iets langer, maar qua prijs zeer interessant bij grotere partijen kleding. Wanneer je een aanvraag doet via onze website, zoeken we altijd naar de beste oplossing voor jou.

      

 1. Aan de hand van de aanvraag bieden wij een vrijblijvende offerte aan. Wanneer er een goed formaat logo is bijgevoegd kunnen wij ook een visual opmaken.
 2. Bij opdracht sturen wij altijd een digitale drukproef door. Hierop staat het logo, het formaat, kleuren ect
 3. Wanneer de proef akkoord is wordt er een borduurkaart gemaakt. Deze wordt eerst als proef gedraaid. 
 4. De kleding wordt geborduurd en daarna verzonden met één van onze transportdiensten. Afhalen in overleg is natuurlijk ook mogelijk.
 5. Wij bewaren de borduurkaart, bij een herhaling zijn er ook vanaf 15 stuks geen nieuwe instelkosten!

 1. Digitalisatie: Het logo wordt eerst gedigitaliseerd, wat betekent dat het wordt omgezet in een borduurpatroon dat begrijpelijk is voor de borduurmachine. Dit omvat het definiëren van steken, kleuren en andere details.
 2. Selectie van Materialen: Er wordt bepaald welk type draad wordt gebruikt om het logo te borduren. Vaak wordt speciale borduurgaren van hoge kwaliteit gebruikt om duurzame en levendige resultaten te bereiken.
 3. Bevestiging van Textiel: Het textiel waarop het logo wordt geborduurd, wordt vastgezet in een borduurraam. Dit zorgt ervoor dat het textiel tijdens het borduren op zijn plaats blijft.
 4. Borduren: De borduurmachine begint met het stikken van het logo op het textiel. De naald beweegt op en neer en voert verschillende steken uit volgens het digitale patroon dat is gemaakt tijdens de digitalisatiefase.
 5. Kwaliteitscontrole: Na het borduren wordt de afgewerkte kledingstuk of textielproduct zorgvuldig geïnspecteerd om ervoor te zorgen dat het logo er goed uitziet en aan de kwaliteitsnormen voldoet.
 6. Afwerking: Eventuele losse draden worden afgeknipt, en het afgewerkte product wordt gestreken om eventuele vouwen glad te strijken.

De prijs van een borduring is afhankelijk van het aantal kledingstukken en het formaat van het logo. Waar bij het bedrukken van kleding de prijs afhankelijk is van het aantal drukkleuren, gaat het bij het borduren aan de hand van het formaat.

Kort gezegd, hoe langer de machine per logo bezig is, hoe hoger de prijs van de borduring uitvalt.

Hierdoor is het lastig om zonder een logo gezien te hebben een goede prijs in de offerte op te nemen. Stuur altijd uw logo mee bij de aanvraag zodat wij de prijs exact kunnen berekenen. Hoewel de kosten van het borduren van een logo op kleding hoger kunnen zijn dan bijvoorbeeld bedrukken, op de lange termijn kan het een kosteneffectieve oplossing zijn. Omdat geborduurde logo's zo duurzaam zijn, hoeft u minder vaak nieuwe kleding met uw logo te laten maken.

Voor het borduren van kleding is de levertijd standaard +- 8-10 werkdagen na opdracht en goedkeuring op het artwork. Wanneer wij een uiterste leverdatum hebben voor de bestelling bekijken wij van te voren of dit te realiseren is. Het borduren van de kleding gebeurt naast het atelier in Nederland ook steeds meer in het buitenland. Bij grote aantallen en wanneer er een iets langere levertijd mogelijk is kan dit flink in kosten schelen. Wij kunnen hier ook mutsen, shawls, petten, zweetbandjes borduren. Geef bij uw aanvraag de datum aan wanneer de artikelen nodig zijn zodat wij hier in de offerte rekening mee kunnen houden.

Borduren is mogelijk tot 12 wisselende kleuren in het logo zonder bijkomende kosten. Waar bij het bedrukken van de artikelen de instelkosten per kleur worden gerekend is dit bij het borduren van de kleding niet het geval. Hierdoor is het vaak een stuk voordeliger om kleine aantallen te borduren met uw logo. Wij adviseren u hier graag in en zullen dit bij de offerte ook aangeven. 

Om uw logo aan te brengen op de kleding moet er een borduurkaart gemaakt worden. De kosten van een borduurkaart varieren tussen de € 40 en € 55 euro. Uw tekst in standaard lettertypes borduren is het voordeligst. Het maken van een speciaal lettertype en beeldmerk/logo komt uit op € 55,00. 

Bij een herhaling of het gebruik van hetzelfde maat logo worden onder de 15 stuks instelkosten berekend. Boven de 15 stuks zijn er geen nieuwe instelkosten.

Als het logo geschikt is om in 3D te kunnen borduren is dit zeker mogelijk. Logo met veel details en tekst vallen vaak al af. Twijfel of een logo geschikt is, stuur deze naar ons door en wij gaan kijken wat de mogelijkheden zijn. De kosten van een 3D borduring zijn hoger dan van een 2D borduursel.

Nee helaas, wij borduren geen aangeleverde kleding. Wij kunnen alleen onze eigen kleding, mutsen en andere artikelen bedrukken of borduren met een logo.

    

Wij hebben al voor vele bedrijven, sportverenigingen en studentenverenigingen kleding en ander textiel voorzien van logo borduring, waaronder voordelige handdoekenbadjassen bordurenbadtextiel bordurenfleece bordurenhanddoeken bordurenmuts borduren en overhemd borduren. Hieronder ziet u een aantal voorbeelden van geborduurde textiel van Totziens Promotions.

Veel verkochte producten met een luxe borduring: