Borduren van bedrijfskleding

Het borduren van logo's op kleding is een populaire manier om bedrijfs- of organisatiemerken te promoten. Borduren blijft toch de mooiste techniek om uw logo aan te brengen om de werkkleding. 

Waarom borduren wij graag de kleding of geschenken?

  • Professionaliteit
  • Duurzaamheid
  • Veelzijdigheid

Professionaliteit van borduren

Geborduurde logo's zien er professioneel en hoogwaardig uit. Dit kan uw bedrijf een serieuze uitstraling geven, wat belangrijk kan zijn bij het maken van een goede indruk op klanten en potentiële klanten. 

Duurzaamheid van borduren

Een van de grootste voordelen van logo borduren op kleding is de duurzaamheid van de opdruk. In tegenstelling tot gedrukte logo's, die kunnen vervagen of afslijten na verloop van tijd, blijven geborduurde logo's op kleding veel langer mooi. Dit betekent dat uw merk gedurende een lange periode zichtbaar zal blijven, wat een grote impact kan hebben op de bewustwording van uw merk.

Wat kost borduren bij Totziens Promotions?

De prijs van een borduring is afhankelijk van het aantal kledingstukken en het formaat van het logo. Waar bij het bedrukken van kleding de prijs afhankelijk is van het aantal drukkleuren, gaat het bij het borduren aan de hand van het formaat. Kort gezegd, hoe langer de machine per logo bezig is, hoe hoger de prijs van de borduring uitvalt. Hierdoor is het lastig om zonder een logo gezien te hebben een goede prijs in de offerte op te nemen. Stuur altijd uw logo mee bij de aanvraag zodat wij de prijs exact kunnen berekenen. Hoewel de kosten van het borduren van een logo op kleding hoger kunnen zijn dan bijvoorbeeld bedrukken, op de lange termijn kan het een kosteneffectieve oplossing zijn. Omdat geborduurde logo's zo duurzaam zijn, hoeft u minder vaak nieuwe kleding met uw logo te laten maken.

Levertijd borduren

Voor het borduren van kleding is de levertijd standaard +- 8-9 werkdagen na opdracht en goedkeuring op het artwork. Wanneer wij een uiterste leverdatum hebben voor de bestelling bekijken wij van te voren of dit te realiseren is. Het borduren van de kleding gebeurt naast het atelier in Nederland ook steeds meer in het buitenland. Bij grote aantallen en wanneer er een iets langere levertijd mogelijk is kan dit flink in kosten schelen. Wij kunnen hier ook mutsen, shawls, petten, zweetbandjes borduren. Geef bij uw aanvraag de datum aan wanneer de artikelen nodig zijn zodat wij hier in de offerte rekening mee kunnen houden.

Aantal borduurkleuren

Borduren is mogelijk tot 12 wisselende kleuren in het logo zonder bijkomende kosten. Waar bij het bedrukken van de artikelen de instelkosten per kleur worden gerekend is dit bij het borduren van de kleding niet het geval. Hierdoor is het vaak een stuk voordeliger om kleine aantallen te borduren met uw logo. Wij adviseren u hier graag in en zullen dit bij de offerte ook aangeven. 

Instelkosten

Om uw logo aan te brengen op de kleding moet er een borduurkaart gemaakt worden. De kosten van een borduurkaart varieren tussen de € 40 en € 55 euro. Uw tekst in standaard lettertypes borduren is het voordeligst. Het maken van een speciaal lettertype en beeldmerk/logo komt uit op € 55,00. 
Bij een herhaling of het gebruik van hetzelfde maat logo worden onder de 15 stuks instelkosten berekend. Boven de 15 stuks zijn er geen nieuwe instelkosten.

Wij hebben al voor vele bedrijven, sportverenigingen en studentenverenigingen kleding en ander textiel voorzien van logo borduring, waaronder voordelige handdoekenbadjassen bordurenbadtextiel bordurenfleece bordurenhanddoeken bordurenmuts borduren en overhemd borduren. Hieronder ziet u een aantal voorbeelden van geborduurde textiel van Totziens Promotions.