Relatiegeschenken bedrukken

Producten binnen Relatiegeschenken

Relatiegeschenken bedrukken met logo of tekst

Heeft u een geschikt relatiegeschenk gevonden? Alle artikelen in onze webshop kunt u laten bedrukken, graveren of borduren met bijvoorbeeld uw logo. Stuur bij uw aanvraag uw logo of andere bedrukking mee en geef de gewenste aantallen aan, dan ontvangt u binnen enkele dagen een passend voorstel. Wij zetten de bestelling van uw relatiegeschenken pas in het werk op het moment dat u de digitale proef heeft goedgekeurd.

Waarom bedrukte relatiegeschenken bestellen?

Relatiegeschenken zijn cadeaus die bedrijven geven aan uw zakelijke relaties. Als bedankje voor de samenwerking om of het bedrijf weer onder de aandacht te brengen bij uw klanten. Relatiegeschenken als promotie van uw bedrijf, logo of merknaam. Wij bedrukken, borduren of graveren uw geschenken graag met een logo of reclame-uiting.

Van klassieke relatiegeschenken als bijvoorbeeld een bedrukte paraplu tot duurzame geschenken om aandacht voor uw bedrijf te genereren. 

Exclusieve bedrukte relatiegeschenken

Tot Ziens Promotions heeft een ruim aanbod aan leuke, bijzondere en exclusieve relatiegeschenken. Neem gerust een kijkje in ons assortiment of klik op de voorbeelden hieronder. De meeste artikelen zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren, zodat er altijd wel eentje bij zit die aansluit op uw huisstijl. Op die manier komt uw bedrijfslogo ook mooi uit als dat erop gedrukt wordt.

En mocht u uit dat ruime aanbod van exclusieve relatiegeschenken maar géén keuze kunnen maken, neem dan contact op met onze medewerkers. Zij willen graag actief met u meedenken en u helpen met het maken van de juiste keuze. Vaak weten ze precies welk artikel er bij uw bedrijf of event past.

Bijzondere relatiegeschenken bedrukken

Hoe valt u op? Door het geven van bijzondere relatiegeschenken. Iedereen krijgt weleens een pen of een rolletje pepermunt bij een beurs of event. De pen verdwijnt meestal in een la, en de rol pepermunt is natuurlijk zo op (en dus ook de verpakking met uw bedrijfsnaam-  of logo wordt weggegooid) Het is de kunst om iets weg te geven dat nog vaak wordt gebruikt en waarbij elke keer weer uw naam of logo onder de aandacht komt. Bij Tot Ziens Promotions kunnen wij u helpen in de zoektocht naar dergelijke bijzondere relatiegeschenken. In elke prijsklasse en voor elk budget slaagt u bij ons!

Relatiegeschenken versus digitale contact

Steeds vaker wordt er online reclame gemaakt en zijn diverse branding op facebook en instagram. Maar niets in leuker dan een mooie gadget of geschenk weggeven met je eigen logo. Een goed gekozen relatiegeschenk kan bijdragen aan een positieve uitstraling van uw bedrijf/merk.

Een relatiegeschenk is nog steeds een prima marketing tool om de branding te vergroten.

Het geschikte relatiegeschenk uitzoeken

Belangrijk bij de keuze voor een relatiegeschenk zijn o.a.

  • Doel van de marketing actie
  • De keuze voor een kwaliteit die past bij het bedrijf.
  • Duurzame relatiegeschenken, steeds vaker belangrijk voor de uitstraling
  • Het budget voor de actie! Relatiegeschenken hoeven niet duur te zijn

Levertijden van relatiegeschenken

De levertijd van relatiegeschenken zijn per artikel verschillend. Standaard is de levertijd 8-10 werkdagen na akkoord op de digitale proef. Sommige relatiegeschenken kunnen we sneller leveren.

Op het moment dat wij de offerte uitbrengen controleren we de actuele levertijd en bij een bestelling zullen wij deze nogmaals controleren en bevestigen.
Bestellingen van relatiegeschenken zonder opdruk of borduring van logo kunnen door onze groothandel vaak al binnen 1 á 2 werkdagen geleverd worden.

Custom made relatiegeschenken

Naast de vele relatiegeschenken die op voorraad liggen en alleen nog uw logo nodig hebben, is het ook mogelijk om geschenken op maat te laten maken. De levertijd voor custom made relatiegeschenken kan verschillen per artikel. Grote zendingen worden per zeevracht naar Nederland gebracht, kleine artikelen kunnen we ook invliegen waardoor de levertijd een stuk sneller.

Benieuwd of uw idee geschikt is voor een op maat gemaakt artikel? Laat het ons weten, wij denken graag met u mee.

Totziens Promotions; leverancier van o.a. bedrukte paraplu's , bedrukte pennen , bedrukte bidons bedrukte boodschappentassen , aanstekers bedrukken , drinkflessen met logo , powerbanks bestellen , rugtas bedrukken camelbaks drinkflessen , golfparaplu bedrukken , broodtrommel bedrukken, petten bedrukken , bedrukte schrijfmappen , notitieboekjes bedrukken sleutelhangers bedrukken , zweetbandjes bedrukken , wintermutsen met logo en bedrukte oordopjes.