Transport

Uw bestellingen worden door diverse bezorgdiensten bij u bezorgd. Belangrijk is om bij de bestelling altijd een afleveradres op te geven waar de bezorgdienst tijdens werktijden de pakketten kunnen afleveren. Bestellingen kunnen niet worden afgeleverd op een Postbus.

Doorgaans worden bestellingen verstuurd met de standaard transportdiensten, 96% van de pakketten wordt de volgende dag bij u afgeleverd tijdens kantoortijden. In sommige gevallen kan dit maximaal 48 uur duren.

Daarnaast hebben wij ook Express zendingen. Deze dienst levert de bestelling gegarandeerd af voor 12.00 uur de volgende werkdag. Voor deze dienst worden extra transportkosten in rekening gebracht. Houd bij het bestellen van uw artikelen alstublieft altijd rekening met een ruime levertijd, zodat extra kosten kunnen worden bespaard. 

Het ophalen van uw bestelling op kantoor te IJmuiden is mogelijk, echter is dit niet sneller qua levertijd. De productie en magazijnen zijn niet bij ons kantoor gevestigd. Uw bestelling zal dan eerst naar IJmuiden worden opgestuurd, dit kan dan natuurlijk ook direct naar u toe! Mocht u de bestelling toch liever willen ophalen bij ons, de koffie staat klaar.