Producten binnen Rugzakken

Premium bags bedrukken

Totziens Promotions levert voordelige rugzakjes. Premium rugzak laten bedrukken? De premium tassen van Totziens Promotions beschikken over een groot drukvlak om de tas te bedrukken in uw huisstijl. Bovendien zijn ze te gebruiken voor talrijke doeleinden en hebben ze een originele uitstraling. Door het praktische koord kan een premium bag goed op de rug worden gedragen. Vind hieronder de premium bag van uw keuze en informeer naar onze concurrerende prijzen voor het bedrukken.

Goedkope rugzakjes bedrukken

U kent ze waarschijnlijk wel: de dunne, stoffen rugzakjes die veel worden uitgedeeld als goodiebag op beurzen en evenementen. Deze kleine rugzakjes die veel worden ingezet voor promotie-doeleinden worden meestal "premium bags" of "promo bags" genoemd. De tassen zijn te gebruiken voor talrijke doeleinden en hebben een originele uitstraling. Door de vele verschillende soorten en kleuren waarin deze rugzakjes leverbaar zijn, is er altijd wel een tas die past bij uw bedrijf. 

Bedrukte promobags

Deze kleine rugzakjes zijn heel geschikt om te laten bedrukken. De tassen zijn verkrijgbaar in talrijke kleuren en hebben een groot bedrukbaar oppervlak, waardoor ze volledig af te stemmen zijn op uw huisstijl. 

Goedkope rugzakjes bestellen

De genoemde tarieven zijn exclusief bedrukking van uw rugzakje. De kosten voor het bedrukken hangen af van de oplage, het aantal kleuren en het formaat van de opdruk. Bent u benieuwd naar onze zeer scherpe prijzen voor bedrukte promobags? Vraag dan een offerte aan voor het tasje van uw voorkeur. We sturen u dan een offerte op maat. Vergeet niet uw logo mee te sturen, zodat wij u kunnen voorzien van een bedrukkingsvoorstel.

Rugzak bedrukken

Het bedrukken van rugzakken is een vak apart. Het materiaal zorgt ervoor dat niet iedere drukker in staat is een professioneel resultaat te leveren. Laat u uw bedrukte rugzakken door ons verzorgen, dan verzekeren wij u van het allerbeste resultaat. Met de juiste drukmachines en een jarenlange ervaring in het professioneel bedrukken van promotietextiel, waaronder ook rugzakken, kunnen wij u verzekeren van een hoogwaardige opdruk. 

Bedrukte rugzakken kennen een levertijd van ca. 10-12 werkdagen. Het bedrukken van de rugzakken is bij ons zeer betaalbaar. Vraag een offerte aan voor het product van uw voorkeur en laat u verrassen door onze gunstige prijzen!