ACTIE : 10% korting op alle notitieboeken uit onze collectie

Hoodies bedrukken

Producten binnen hoodies bedrukken

Logo of tekst op de hoodies borduren

Kwaliteit en duurzaamheid zijn twee belangrijke eigenschappen die van belang zijn voor uw geborduurde hoodies. U wilt ook langer kunnen genieten van uw aankoop, daarom is een hoodie borduren de ideale oplossing.

Bij Totziens Promotions garanderen wij kwaliteit en geven u de mogelijkheid om een borduurproef te ontvangen. Wij maken een foto van uw geborduurde logo en pas na akkoord starten wij met de overige hoodies. Wilt u liever een fysieke borduurproef ontvangen dan is dat ook mogelijk!

Hoodies bedrukken bij Totziens

De meeste bedrukte hoodies zijn al vanaf 10 of 25 stuks te bestellen, blanco of voorzien van uw order. Binnen een bestelling kunnen diverse maten en eventueel een heren of damesmodel gecombineerd worden. Wij tellen hierbij gewoon in de staffel. Zoek uw hoodie met capuchon uit en geef eventueel bij de opmerkingen aan dat er ook een damesmodel gewenst is. Blanco zijn onze truien al binnen 2 werkdagen (uitzondering van Payper assortiment) te leveren in Nederland of België. Met een logo op de trui is de standaard levertijd +- 7-8 werkdagen. 

Truien met capuchon bedrukken

Dankzij de topkwaliteit van onze hoodies, kunnen we uw logo zeefdrukken op de sweaters. Daarnaast bieden we ook de mogelijkheid om unieke namen toe te voegen met behulp van transfers. Naast het bedrukken van de sweaters in één of meerdere kleuren is het natuurlijk altijd mogelijk om de hoodies te borduren. Borduren geeft een duurzaam en kwalitatief resultaat dat mooi blijft, ook na keer op keer wassen. Stuur voor een passende offerte altijd uw logo mee zodat wij de prijs voor het borduren of bedrukken exact kunnen bepalen. 

Keuze tussen borduren of bedrukken van hoodies

Beide technieken kunnen wij met hoge kwaliteit aanbieden. Naast de drukkerij met volautomatische zeefdrukmachines kunnen wij in het borduuratelier uw logo zeer stijlvol borduren. De keuze is vaak afhankelijk van budget en waar de truien voor bedoeld zijn. Bij evenementen of sportclubs wordt vaak voor een grote opdruk op de rug gekozen. Het bedrukken is dan qua prijs voordeliger dan het borduren op groot formaat. De prijzen van borduren is afhankelijk van het formaat van het logo. Hoe groter het ontwerp, hoe langer de machines erover doen en des te hoger de prijs uitvalt. Het gebruik van het aantal kleuren maakt dan niet uit. Bij het zeefdrukken van de truien gaat de prijs naar het aantal drukkleuren. Een opdruk in 1 kleur is hierbij het voordeligst.

Worden de truien gebruikt als werkkleding en moet er een logo op de borst of mouw worden aangebracht, dan is borduren vaak een goede keuze. Borduren van kleding is duurzamer in gebruik en geeft een luxe uitstraling aan de bedrijfskleding. 

Welke merken hoodies heeft Totziens?

Uit het grote aanbod van truien heeft Totziens voor de hoodies een aantal merken geselecteerd. AWD is een sweater, door het grote aanbod aan kleuren en de goede kwaliteit van de hoodies. Gildan voor de grote aantallen waarbij de prijs voor een basic hoodies belangrijk is. Daarnaast hebben we een aantal bedrukte hoodies van de merken Slazenger, Payper Wear en Russel in de collectie. Heeft u op dit moment een hoodie die goed bevalt, maar kan u deze niet vinden op de webshop, laat het ons weten en de kans is zeer groot dat wij u deze kunnen aanbieden.

Advies nodig bij het bedrukken van hoodies?

Heeft u het logo nog niet of is uw ontwerp nog niet precies bekend, dan kunnen wij altijd een indicatieprijs afgeven. Bij uw vrijblijvende offerte ontvangt u van ons bovendien een digitale proefdruk die u een goed beeld geeft van het te verwachten eindresultaat.

Heeft u vragen over onze collectie, bent u op zoek naar een bedrukte hoodie in een bepaalde kleur en kunt u deze niet vinden? Laat het ons weten en wij helpen u graag. Bedrukte hoodies kunnen worden bezorgd door heel Nederland.