Golfparaplu bedrukken

Naast de voordelige lange paraplu's hebben wij ook een ruime collectie aan golfparaplu's. Deze paraplu's zijn vaak groter in diameter en mooi afgwerkt met bijvoorbeeld een rubber gecoat handvat. Niet alleen op de golfbaan worden deze luxe paraplu's gebruikt, maar ook om een mooi bedrukt relatiegeschenk mee we te geven. De golfparaplu zal in de kofferbak bewaard worden en als uw klant of relatie hem nodig heeft bent u de redder in nood. Op deze manier kan je van een goede regenbui een mooi attentie moment maken. 

Mooi geschenk met logo

Belangrijk bij een golfparaplu is dat deze niet snel openklapt of wegwaait bij regen of wind. De golfparaplu's van Totziens Promotions zijn van een uitstekende kwaliteit. Ze kunnen goed worden bedrukt met uw logo. Een bedrukte paraplu is ideaal geschikt als geschenk om uw klanten of zakenrelaties te verrassen. Waar wacht u nog op? Kies hieronder uw golfparaplu en laat u verrassen door onze aantrekkelijke prijzen voor bedrukking.

Producten binnen Golfparaplu

Paraplu Bedrukken - De perfecte manier om uw merk te promoten

Als u op zoek bent naar een effectieve manier om uw merk te promoten, dan is het bedrukken van paraplu's een slimme zet. Paraplu's zijn niet alleen handig tijdens regenachtige dagen, maar kunnen ook dienen als een stijlvol accessoire. Door uw bedrijfsnaam of logo op een paraplu te laten bedrukken, creëert u een sterk visueel merkeffect dat langdurig blijft hangen.

Verschillende soorten paraplu's

Er zijn verschillende soorten paraplu's beschikbaar om te bedrukken. Zo kunt u kiezen voor een opvouwbare paraplu, een golfparaplu of een stormparaplu. Elk type paraplu heeft zijn eigen unieke eigenschappen en is geschikt voor verschillende doeleinden.

  • Een opvouwbare paraplu is compact en licht van gewicht, waardoor deze gemakkelijk mee te nemen is in een tas of koffer. Dit type paraplu is ideaal voor dagelijks gebruik, zoals woon-werkverkeer of boodschappen doen.
  • Een golfparaplu is groter van formaat en biedt meer bescherming tegen regen en wind. Dit type paraplu is ideaal voor golfliefhebbers of voor mensen die veel tijd buiten doorbrengen.
  • Een stormparaplu is speciaal ontworpen om bestand te zijn tegen harde windvlagen. Dit type paraplu is perfect voor mensen die vaak buiten zijn tijdens stormachtig weer.