Tassen

Producten binnen Tassen

Tassen, altijd een mooi relatiegeschenk!

U kunt de tassen uit onze collectie blanco bestellen,  vaak in diverse kleuren. Daarnaast kunnen wij tassen ook bedrukken. Wij kunnen uw tassen bedrukken met bijvoorbeeld het logo van uw bedrijf, of andere opdruk naar wens. Voor tassen zonder opdruk bedraagt de levertijd doorgaans slechts enkele dagen. Het bedrukken van de tassen wordt gedaan in onze eigen zeefdrukkerij. Zeefdruk staat garant voor een kwalitatief, duurzaam en kleurecht resultaat. Is een luxe en representatieve uitstraling voor u belangrijk? Overweeg dan uw tassen te laten borduren in plaats van bedrukken. Zowel bij bedrukken als borduren is het gebruik van meerdere kleuren geen probleem.

Retro tassen bedrukken

Bent u op zoek naar een opvallend en uniek relatiegeschenk of promotieartikel voor uw bedrijf of evenement? Overweeg dan retro tassen te bedrukken met uw eigen logo, tekst of afbeelding.  Door de tas te bedrukken maakt u er een persoonlijk en blijvend cadeau van. Een bedrukte retro tas is niet alleen praktisch en handig, maar ook een ware eyecatcher. Door het gebruik van deze tas zullen de ontvangers altijd uw bedrijfsnaam of merk bij zich dragen en is het dus een perfect promotiemiddel. Wacht niet langer en neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden van retro tassen bedrukken.

Welke bedrukte tassen kan ik bij Totziens Promotions bestellen?

In onze webshop heeft u de keuze uit een ruim assortiment tassen die geschikt zijn om te bedrukken. U vindt bij ons onder andere de volgende soorten tassen:

  • Rugzakken zijn erg stevig en zijn daardoor ideaal geschikt voor bijvoorbeeld boeken. Bovendien zijn ze breed inzetbaar en hebben ze een tijdloos, sportief uiterlijk.
  • Schoudertassen ogen elegant doordat ze over de schouder worden gedragen. Veel schoudertassen zijn voorzien van een grote flap aan de voorkant, waardoor ze veel ruimte voor een bedrukking bieden.
  • Sporttassen hebben een groot formaat. Ze zijn daardoor geschikt voor sportkleding en –schoenen, maar ze lenen zich ook uitstekend als reistas.

Bovenstaande tassen zijn slechts een greep uit ons omvangrijke aanbod. Zo kunnen wij ook draagtassen, boodschappentassen en laptop tassen bedrukken. Hieronder kunt u het complete assortiment tassen bekijken.

De genoemde prijzen zijn meestal exclusief bedrukking. Bent u benieuwd naar onze scherpe prijzen op het bedrukken van tassen? Selecteer dan de tas van uw keuze en klik op de knop ‘Offerte’ op de productpagina. Wij informeren u dan vrijblijvend over de kosten voor het gewenste aantal bedrukte tassen.