Zwembroeken - Shorts

Producten binnen Zwembroeken - Shorts

Zwembroeken bedrukken

Wij hebben een groot aanbod met zwembroeken die geschikt zijn voor bedrukking. Alle zwembroeken zijn van hoge kwaliteit en hebben een hoge draagcomfort. Ideaal voor de warme zomermaanden. Door onze ervaring en expertise in het bedrukken van zwembroeken garanderen wij nette en strakke afwerkingen. Hierdoor weet u zeker dat uw bedrukte zwembroeken een lange tijd mee gaan. 

Zwembroeken bedrukken met foto, logo of tekst

Zwembroeken bedrukken met foto, logo of tekst is mogelijk. In onze webshop bieden wij diverse types zwembroeken aan in uiteenlopende kleuren. Van opvallende tot aan neutrale kleuren. Op alle zwembroeken zijn oppervlaktes aanwezig voor bedrukking. Deze variëren van kleine tot grote oppervlaktes. Ideaal want zo kunt u kiezen hoe u uw zwembroek met een foto, logo of tekst wilt bedrukken. Vragen over het bedrukken van zwembroeken? Laat het ons weten! We herlpen u graag met adviezen of het beantwoorden van vragen. Van productinformatie tot aan leveringinformatie.

Zwemkleding borduren

U kunt bij ons ook uw zwemkleding laten borduren. Niet iedere stof is geschikt om te borduren, bekijkt u daarom even de specifieke productpagina van de zwembroek. Op de productpagina vindt u meer informatie over het borduren van de zwemkleding. Heeft u specifieke eisen of wensen en wilt u graag eerst met ons overleggen wat de mogelijkheden zijn, dan kunt u uiteraard even contact opnemen met onze specialisten.

Zwemkleding bedrukken

Zwemkleding is één van de populairste geschenken binnen onze shop. Een mooie bedrukte zwembroek met een bedrijfslogo is een leuke giveaway waarmee u met uw bedrijf een blijvende indruk achterlaat. Binnen ons huidige aanbod vindt u voornamelijk zwembroeken. Laat uw zwemkleding bedrukken bij Tot Ziens Promotions voor aantrekkelijke prijzen! Profiteer direct van onze staffelkorting, tot wel 12,5% korting.

Voor welke situaties kan ik zwembroeken bedrukken?

Wanneer u een short wilt bedrukken kan dit voor verschillende situaties zijn. Sportevenementen, groepsvakanties of teamuitjes zijn maar een paar gelegenheden waarbij een bedrukte short functioneel en verzorgend oogt. Het meest leuke is natuurlijk dat u met uw groep of team direct een eenheid vormt. Dit zal iedereen opvallen! Laat dus uw broek of short bedrukken en kom goed voor de dag.