Laptoptassen

Producten binnen Laptoptassen

Laptoptassen met logo

Tegenwoordig heeft bijna iedereen een laptop, zorg dat uw relatie of medewerker de laptop veilig kan vervoeren in een laptoptas met uw logo. De keuze voor een borduring of opdruk is afhankelijk van het aantal kleuren in het logo, het budget of de uitstraling die de tassen moeten hebben. Het borduren van de tassen met een logo geeft een luxere uistraling, maar is in vergelijking met een opdruk wat duurder. Wij maken graag een offerte voor beide technieken op zodat u zelf de keuze hierin kan maken.

Laptoptassen bedrukken

De laptop is populair en wordt veel gebruikt, hierdoor is een laptoptas met uw bedrijfslogo een mooi relatiegeschenk of promotieartikel om de naambekendheid te vergroten. De laptoptassen in ons assortiment zijn geschikt om te bedrukken met uw logo. De positie kan op iedere laptoptas verschillen, afhankelijk van vakken, ritsen en extra verstevigde delen. Voor een opdruk hebben wij een vlakke ondergrond nodig. Wij kunnen uw logo vaak in 1 tot 4 kleuren printen

Laptoptassen borduren

Gaat uw meer voor een luxere uitstraling van uw relatiegeschenk, denk dan wat meer aan het borduren van de tassen. Uw logo subtiel en met hoge vakmanschap aangebracht op de laptoptas. Voor het borduren van de logo's maken wij gebruik van computergestuurde borduurmachines waarbij kleine tot grote aantallen snel geleverd kunnen worden. 

Bestel snel en voordelig online

Wij adviseren u graag in de keuze voor het bestellen van laptoptassen. U kunt ons telefonisch bereiken, of door in het invullen van een contactformulier uw wensen aangeven, waarna wij contact met uw opnemen. Wilt u alleen de prijs van een opdruk of borduren weten? Vraag direct uw offerte aan en stuur daarbij ook uw logo en wensen mee. U ontvangt van ons een vrijblijvende offerte op maat.