Overhemden

Producten binnen Overhemden

Informatie overhemden bedrukken of borduren 

Overhemden bedrukken of borduren is zeer populair in de horeca en bij zakelijke evenementen. Van een klein logo op de borst tot aan een grote afbeelding op de rug, bij TotZiens Promotions maken bedrukken en borduren wij al uw wensen. Niets voor niets kiezen nationale en internationale ketens voor onze overhemden met bedrukking.  

Het bedrukken of borduren gaat vrij eenvoudig. U hoeft alleen in de offerte een bestand mee te sturen met uw opdruk. Wij sturen u dan zo snel mogelijk een prijsopgave met een voorbeeld. Sneller en eenvoudiger kan het niet! 

Overhemd borduren

Een overhemd met borduring staat altijd garant voor een nette, zakelijke verschijning. Veel bedrijven laten dan ook overhemden borduren met hun logo en/of slogan, en gebruiken deze overhemden als bedrijfskleding. Daarnaast zijn geborduurde overhemden zeer geschikt om cadeau te geven, bijvoorbeeld als relatiegeschenk. Bij promotietextiel groothandel Totziens Promotions heeft u ruim keus uit een uitgebreide collectie overhemden die geschikt zijn om te borduren of te bedrukken. U vindt in onze webshop heren overhemden met korte en lange mouwen in talrijke kleuren. De meeste overhemden hebben een normale fit en zijn verkrijgbaar in de maten S t/m 2XL.

Groothandel overhemden

Zoekt u partner voor het bedrukken van een grote hoeveelheid overhemden met een logo, tekst of afbeelding? TotZiens Promotions heeft jarenlange ervaring op het gebied van kledingbedrukking zoals polo's en T-shirts maar ook met accessoires bedrukken of borduren. De overhemden van TotZiens Promotions geven een chique en professionele uitstraling. Ideaal voor bedrijfskleding voor de horeca of zakelijke omgevingen. Het bedrukken of borduren van uw overhemden gaat met hoge precisie om de kwaliteit te waarborgen. Verschillende kantoren, restaurantketens, verengingen en stichtingen gingen u al voor. Waarom? Omdat Totziens Promotions voor een voordelige prijs een grote hoeveelheid overhemden met bedrukking kan leveren door heel Nederland. 

Horeca overhemden met hoge draagcomfort

Wat onze overhemden onderscheidt is de goede prijs - kwaliteit verhouding. Met onze expertise kunnen wij op een efficiënte manier horeca overhemden laten bedrukken en borduren. Niet alleen is de afwerking van hoogkwaliteit op deze manier, maar hierdoor kunnen wij ook scherpe prijzen hanteren. Een win- win situtatie!

Onze overhemden zijn er in verschillende soorten en kleuren. Het bestellen gaat heel eenvoudig. U selecteert uw gewenste overhemd en klikt op de knop "offerte aanvragen". Vervolgens kunt u hier de hoeveelheid overhemden en het bestand van uw logo, tekst of afbeelding mee sturen. Wij sturen dan zo sne mogelijk een voorbeeld en een scherpe prijsopgave. Wanneer u akkoord gaat met het voorstel, dan gaan wij direct aan de slag met het bedrukken. Zo krijgt u uw gewenste horeca overhemden snel geleverd!

Levertijden bedrukte of borduurde overhemden 

Overhemden zonder opdruk, dus blanco, hebben een levertijd van 2 werkdagen. Kiest u voor het bedrukken of borduren van overhemden dan is de levertijd 7 werkdagen. De levertijden zijn afhankelijk van de voorraad. Wilt u meer informatie over de levertijden van overhemden of wilt u een spoedlevering? Neem dan contact op met ons. We kijken graag met u mee.