Textiel

Kleding goedkoop en met hoge kwaliteit bedrukken

Bent u op zoek naar kleding om te bedrukken? Dan bent u bij TotZiens Promotions op het juiste adres! In onze webshop treft u een zeer ruim aanbod aan kleding aan. Stuk voor stuk geschikt om te bedrukken of borduren. Of u nu op zoek bent naar caps of t-shirts voor een groep of juist professionele bedrijfskleding wilt bestellen, u vindt het bij ons!

Goedkoop kleding drukken met hoge kwaliteit, maar voor een hele scherpe prijs doet u bij TotZiens Promotions. Al jarenlang bedrukken wij op een efficiënte manier diverse vormen kleding met logo's, teksten of afbeeldingen. Hierdoor zijn wij in staat hoogwaardige kleding te bedrukken voor een voordelige prijs. Bent u op zoek naar een betrouwbare partner om uw kleding te laten drukken met eigen ontwerp? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan of neem contact op met één van onze specialisten. We denken graag met u mee om uw gewenste kleding te drukken.

Kleding om te bedrukken met logo of tekst

Hoe gaaf is het om kleding te laten drukken met een eigen ontworpen logo of tekst? Zo kunt u ervoor kiezen om uw bedrijfslogo of bedrijfsnaam te drukken op uw gewenste kleding. Bovendien heeft TotZiens Promotions een groot assortiment aan diverse kledingsoorten. 

Van T-shirts tot en met bedrukte jassen, bij ons kunt u het vinden. De kledingstukken worden op een zeer efficiënte manier gedrukt. Hierdoor heeft u garantie dat uw bedrukte kleding met hoge kwaliteit wordt geleverd. Bovendien zijn wij hierdoor in staat lage prijzen te hanteren. Kortom, een win-winsituatie.

Waarom promotietextiel bedrukken of borduren?

Kleding laten bedrukken met een beeldmerk van uw organisatie kunt u om vele redenen doen. In veel gevallen wordt Totziens Promotions benaderd door bedrijven die graag de werkkleding van hun medewerkers wil laten bedrukken. Sommige organisaties willen tijdens een beurs of evenement op een exclusieve manier promotie maken; zij kiezen vaak voor het bedrukken van een blouse of overhemd.

TotZiens Promotions verzorgt voor u het bedrukken of borduren van het textiel met uw eigen logo of tekst tegen een kleine meerprijs. Snelle levertijden, goed advies en kwaliteit en vooraf een digitale E-proof zodat u kunt zien hoe wij u bestelde kleding gaan borduren of bedrukken. Wij bezorgen in heel Nederland. Bestel uw promotietextiel tegen groothandel-prijzen bij TotZiens Promotions!

Werkkleding en bedrijfskleding bedrukken met logo of tekst

Totziens Promotions is dealer van verschillende merken bedrijfskleding, o.a. Elevate, Slazenger, Printer, Harvest, Payper, James&Nicholson, Craft, AWDIS, Result, Kariban, Grizzly, Fruit of the Loom, B&C, Sophie Muval, Russel, Santino en Gildan. Voor elk budget en wens kunnen wij u een mooie aanbieding doen uit één van deze merken.

Online kleding drukkerij: makkelijk en snel geregeld!

Bestel uw te bedrukken kleding makkelijk online. U kunt vanachter uw computer de gewenste kledingstukken selecteren. Vervolgens vraagt u een offerte aan. Stuur hierbij uw logo mee. Wij kunnen dan een prijsvoorstel op maat maken. Indien u overgaat tot bestelling maken we een digitale proefdruk. Zo beoordeelt u of de opdruk voldoet aan uw wensen en eisen. Pas als de proefdruk helemaal naar wens is starten we het proces van bedrukken van uw kledingstukken.

Wilt u graag advies of iets overleggen? Dan kan dat natuurlijk altijd. Bel of mail ons gerust. We helpen u graag!

Logo op kleding

Wilt u graag uw logo op kleding laten drukken? Dan bent u bij Tot ziens promotions aan het juiste adres! Wij zijn namelijk specialist op het gebied van kleding bedrukken. Een kledingstuk voorzien van uw bedrijfsnaam en logo is een zeer dankbare manier van reclame maken. De dragers van de kleding dragen dit doorgaans met grote trots. Het gevoel van erbij horen, het teamgevoel, doet een mens immers goed. Uw logo pronkt intussen op het kledingstuk en is goed zichtbaar. Een win-win situatie!

In onze webshop vindt u diverse soorten kleding voor dames en heren, allemaal van hoge kwaliteit en met een groot draagcomfort. In ons assortiment vindt u praktisch alle soorten kleding. Of u nu zoekt naar sportkleding, werkkleding, een polo of trui, u vindt het bij Tot ziens promotions. Ook voor meer aparte artikelen kunt u prima bij ons terecht. Wat dacht u bijvoorbeeld van een onesie, een schort of een muts?

Mooi én duurzaam uw logo op kleding laten maken

Wist u dat wij diverse technieken gebruiken om uw logo op de beste manier op uw artikelen te maken? Afhankelijk van het materiaal, uw huisstijl en uw wensen bepalen we op welke manier de opdruk het beste uitkomt. Kwaliteit staat bij ons boven aan de lijst, de opdruk voldoet dan ook aan onze hoge kwaliteitseisen en gaat net zo lang mee als het kledingstuk!

U kiest het gewenste artikel uit en levert een voorbeeld van de gewenste opdruk aan. Wij maken hier vervolgens een digitale proefdruk van. Deze beoordeelt u, om te bepalen of het voldoet aan uw wens. We beginnen pas met het bedrukken/borduren wanneer u volledig tevreden bent over de proefdruk.

Kwaliteit van kleding én logo

Uw kleding met eigen logo moet er natuurlijk superstrak uitzien. Daar zorgen wij voor. Alle kleding in onze webshop is van hoogwaardige kwaliteit. Onze vakbekwame drukkerijmedewerkers zorgen voor de perfecte opdruk van uw logo. Zo garanderen wij de beste kwaliteit! 

Wist u dat het super eenvoudig is om kleding met uw eigen logo te bestellen? U kiest het gewenste kledingstuk in onze webshop. Vervolgens levert u een digitale versie van uw logo aan. De rest regelen wij! Makkelijk toch? U krijgt altijd eerst een digitale proefdruk voordat we het productieproces starten. Zo weet u zeker dat de kleding met uw eigen logo er perfect uit komt te zien!