Powerbanks & opladers

Producten binnen Powerbanks & opladers

Powerbanks bestellen met logo

Powerbanks (mobiele opladers) worden steeds vaker ingezet als relatiegeschenk. Deze opladers zijn populair en erg geschikt om te laten bedrukken met uw logo of tekst. De powerbanks zijn in diverse kleuren leverbaar, er is dus altijd een optimale match te maken voor het bedrukken.  Vooraf ontvangt u van ons een digitale drukproef hoe wij de powerbanks bedrukken met uw logo. Een powerbank bedrukt met uw logo zal zeker gewaardeerd en gebruikt worden.

Wij kunnen powerbanks bedrukken en leveren al vanaf 25 stuks. Vraag direct uw vrijblijvende offerte aan!

Verschillende capaciteiten Powerbanks

De batterijcapaciteit verwijst naar hoeveel vermogen een batterij kan opslaan. De kracht van de batterij wordt gemeten in mAh(milliampère) wat aangeeft hoeveel stroom een batterij constant kan leveren in ruim een uur. Een batterij van 1500 mAh moet een uur lang 1500 milliàmpere kunnen leveren voordat het naar beneden loopt. Het vergelijken van de accucapaciteit van de smartphone / tablet met de capaciteit van de powerbank, zullen u een indicatie geven hoe vaak u uw apparaat kunt opladen

Als voorbeeld, een Iphone 6 heeft 1800 mAh nodig, een Samsung S5 2800 mAh en een Ipad Air 8800 mAh op geheel op te kunnen laden.

Verschil in prijzen powerbanks?

De prijzen tussen de verschillende powerbanks verschilt door het vermogen wat ze hebben. Een goedkope powerbank heeft weinig capaciteit en kan bijvoorbeeld 1x een Iphone 6 opladen, maar geen Ipad. Hiervoor zijn wat zwaardere powerbanks nodig. Zijn de powerbanks bedoelt als gadget en moet deze makkelijk weg te geven, dan zijn de voordelige powerbanks al prima geschikt. Wilt u uw betere leveranciers/klanten een geschenk geven, dan adviseren wij een zwaarde capaciteit powerbank. 


De powerbank als relatiegeschenk
Wilt u een powerbank kopen dan bent u bij Totziens Promotions aan het juiste adres. De powerbank is een populair relatiegeschenk en verkrijgbaar in vele soorten Met hun stoere uiterlijk, de vele mogelijkheden in kleur en hun hoge capaciteit zijn zij als relatiegeschenk niet alleen leuk om te krijgen maar ook leuk om te geven.

Veilige Powerbank
Onze powerbanks worden uitgebreid getest. Voor, tijdens en na productie worden alle componenten 1 op 1 getest. Een geavanceerde beveiliging beschermt tegen overladen, overontladen en korsluitingsbeveiliging van de powerbank. Een powerbank kopen bij Totziens betekent kiezen voor een powerbank zonder zorgen.