Producten binnen Dames Jassen

Informatie Dames jassen bedrukken

TotZiens Promotions beschikt over een groot assortiment dames jassen. Zo weet u zeker dat uw gedroomde jas bij TotZiens Promotions werkelijkheid wordt. Bovendien kan elke jas in onze webshop bedrukt of borduurt worden met uw gewenste logo, afbeelding of tekst. Ideaal om de naambekendheid van uw merk onder de aandacht te brengen. Daarnaast zijn bedrukte jassen ideaal om weg te geven. Neem gerust een kijkje in onze vernieuwde webshop! 

Wat zijn de levertijden voor bedrukte dames jassen? 

Jassen zonder bedrukking worden binnen 2 werkdagen geleverd na bestelling. Kiest u ervoor om jassen laten te bedrukken of te borduren, dan duurt dit 8 werkdagen na bestelling. De levertijden kunnen afhankelijk van de voorraad anders uitvallen. Ook zijn spoedlevering mogelijk bij TotZiens Promotions. Wilt u meer informatie over de levertijden van producten? Bel dan met één van onze specialisten via onze contactpagina.  

Goed om te weten: Wij sturen altijd een track en tracé mee met jassen die geborduurd of bedrukt zijn, zodat u precies kan zien waar de jassen zijn en wanneer ze aankomen.  

Jassen bedrukken met uw logo!

Wilt u meer weten over het borduren of bedrukken van kleding? Vraag dan eenvoudig een offerte. U kunt bij ons ook terecht voor een gratis digitale proefdruk, hierdoor weet u zeker dat uw logo naar wens wordt geplaatst

Hoe moet ik een ontwerp meesturen? 

Tijdens het aanvragen van een offerte heeft u de keuze om een ontwerp mee te sturen. Vervolgens kunt u een bestand toevoegen. Het liefste ontvangen wij een vectoren EPS of AI-bestand van het logo met de PMS kleuren die in de huisstijl worden gebruikt. Heeft u deze niet? Stuur dan een ander bestand naar ons toe. Wij proberen deze dan om te zetten zodat we het ontwerp kunnen bedrukken of borduren. Twijfelt u aan het bestand of wilt u liever advies? Neem dan contact met ons op! Dagelijks werken wij met logo's, afbeeldingen en teksten. Er is altijd wel een oplossing!