Producten binnen petten met logo

Petten bedrukken bij Totziens

Totziens is een groothandel gespecialiseerd in het borduren en bedrukken van petten en promotie caps. De petten en caps in deze categorie zijn goed te voorzien van een opdruk in 1 of meerdere kleuren.

Uw eigen bedrijfspetten met logo zijn een goed relatiegeschenk, een eyecatcher bij evenementen, sportverenigingen of bij bedrijfsuitjes.

Het borduren van petten kan al vanaf 25 stuks. Het bedrukken van caps gaat vanaf 50 of 100 stuks.

Heeft u minder stuks nodig, laat het ons weten zodat wij kunnen kijken of wij u hierbij kunnen helpen.

Petten laten bedrukken met logo

Wilt u petten laten bedrukken bij TotZiens Promotions? Dan geniet u van hoge kwaliteit, voordelige prijzen en snelle levertijden. Kies uit diverse soorten en kleuren petten. Heeft u vragen of wilt u advies? Neem dan contact op met ons. We kijken graag met u mee om uw gewenste petten te realiseren.

Voor het bedrukken en borduren van petten met uw logo maken wij gebruik van computergestuurde borduurmachines. In een speciaal frame kunnen de petten worden ingespannen en snel geborduurd worden met uw logo. Door het gebruik van de beste borduurgaren en geen bezuinigingen op de steken mogen wij ons zeker specialist noemen. Uw logo wordt omgebouwd tot een bestand met borduursteken. Door niet te besparen op de steken om het logo te vullen brengen wij uw logo mooi vol aan. 

Comfortabele petten 

Het is belangrijk dat een bedrukte pet lekker zit. Dragers hebben hem immers vele uren per dag op, dan is comfort een must. Bij Totziens vindt u een breed assortiment comfortabele petten in diverse kleuren en modellen, allemaal van hoge kwaliteit. 

Alle petten zijn te borduren of bedrukken met uw logo of naam of een persoonlijke tekst naar keuze. U bepaalt niet alleen de tekst zelf, maar u kiest ook uit hoeveel en welke kleuren de opdruk moet bestaan. Wij regelen vervolgens het drukken of borduren voor u! Uiteraard krijgt u eerst een proefdruk voordat we aan de slag gaan met uw petten. Pas als u helemaal tevreden bent over deze digitale proef starten we de productie.

Petten borduren goedkoop

Wist u dat bij ons petten bedrukken goedkoop geregeld kan worden? Kijk maar eens rond in onze webwinkel. Mooie en goede kwaliteit kan zeker betaalbaar zijn! Check ook even onze speciale acties, deze veranderen regelmatig. Het is toch mooi meegenomen als u de petten voor een nog voordeliger prijs kunt krijgen?! Bedrukken van petten kunnen wij vanaf 50 stuks. Borduren vaak al vanaf 25 stuks.

Advies nodig bij het aanvragen van een offerte?

Wilt u advies of heeft u nog vragen over het borduren van uw logo op de uitgezochte cap? Laat het ons weten en wij helpen u graag. Als wij het logo in een EPS, AI of PDF-vectoren ontvangen kunnen wij vrijblijvend een visuele opmaak maken. Zo krijgt u direct een goede indruk van hoe de bestelde petten eruit komen te zien.

Heeft u de artikelen van uw keuze gevonden? Vraag dan, geheel vrijblijvend, een offerte aan. Stuur met deze aanvraag uw logo mee zodat wij een passend advies en prijsopgave kunnen geven. U ontvangt altijd eerst een digitale proefdruk voordat wij uw petten bedrukken. Zo weet u zeker dat het resultaat aan uw verwachtingen voldoet. Na goedkeuring van de proefdruk gaan wij meteen aan de slag. U ontvangt uw bestelling supersnel!