Zakmessen

Producten binnen Zakmessen

Zakmessen bedrukken

Wist u dat het bij ons ook mogelijk is om uw zakmessen te laten bedrukken met een persoonlijk ontwerp? Bedrukte zakmessen zijn niet alleen een handig hulpmiddel tijdens uw outdoor activiteiten, maar ook een geweldige manier om uw merk of organisatie te promoten. U kunt uw logo of bedrijfsnaam laten bedrukken op de handgreep van het zakmes, waardoor het een unieke en gepersonaliseerde uitstraling krijgt. Bedrukte zakmessen zijn ook zeer geschikt als relatiegeschenk of als promotiemateriaal op beurzen en evenementen. Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden van het bedrukken van uw zakmessen en maak van uw zakmessen een onvergetelijke giveaway!

Functies van zakmessen

Zakmessen hebben verschillende functies die ze ideaal maken voor een verscheidenheid aan activiteiten. Hier zijn enkele veelvoorkomende functies van zakmessen:

  • Snijden: De meest voorkomende functie van een zakmes is om dingen mee te snijden. Of u nu een appel schilt of een touw doorsnijdt, een zakmes kan hierbij helpen.
  • Knippen: Sommige zakmessen hebben een schaarfunctie waarmee u eenvoudig papier, karton of stof kunt knippen.
  • Schroevedraaier: Veel zakmessen hebben een schroevedraaierfunctie, waarmee u schroeven kunt vastdraaien of losdraaien. Dit is bijvoorbeeld handig als u een bril moet repareren of een fiets wilt afstellen.
  • Flesopener: Een zakmes met een flesopenerfunctie is ideaal voor het openen van een biertje op een picknick of camping trip.
  • Kabelstripper: Sommige zakmessen hebben een kabelstripperfunctie waarmee u eenvoudig kabels kunt strippen en snijden.
  • Zaag: Een zakmes met een zaagfunctie is handig voor het zagen van takken of hout.
  • Pincet: Sommige zakmessen hebben zelfs een pincetfunctie, waarmee u bijvoorbeeld splinters kunt verwijderen.

Kortom, zakmessen zijn multifunctionele gereedschappen die van pas kunnen komen bij veel verschillende activiteiten en taken.