Kinder Polo bedrukken

Producten binnen Kinder Polo

Kinder polo bedrukken of borduren

Het mooie aan onze kinderpolo’s zijn de opdruk mogelijkheden. Bij ons heeft u de keuze voor borduren of bedrukken.

Zo kunt u er voor kiezen om de kinderpolo’s te voorzien van een afbeelding, logo of zelfs teksten. De kinderpolo’s zijn zeer geschikt voor alledaags gebruik maar ook alleen voor kinderevenementen of uitjes.

Wilt u bedrukte kinderpolo’s? Dan kunt u vrij eenvoudig bij het aanvragen van een offerte een ontwerp meesturen die u graag op de polo’s wilt zien. Wij zullen u zo snel mogelijk een op maat gemaakte prijsopgave sturen.

Kinder polo borduren

Het mooie aan onze kinderpolo's zijn de drukmogelijkheden. Je kunt ze laten bedrukken met een afbeelding, logo of tekst, maar wist je dat je ze ook kunt laten borduren? Borduren geeft de polo een chique en klassieke uitstraling die perfect is voor speciale gelegenheden, zoals een kinderevenementen, een bruiloft of uitjes.

Waarom kiezen voor borduren van kinder polo's?

Buiten dat borduurde polo’s een exclusieve uitstraling geven zijn, zijn ze sterker en duurzamer dan bedrukking, waardoor de polo langer meegaat. Daarnaast is borduurwerk perfect voor het weergeven van details, zoals kleine logo's of tekstjes.

Hoogwaardige materialen

De kinderpolo's van Tot ziens Promotions zijn gemaakt van verschillende hoogwaardige materialen, afgestemd op elke behoefte en activiteit. 

Pique katoen biedt ademend comfort voor warme dagen of sportactiviteiten, terwijl DryBlend® ideaal is voor actieve kinderen vanwege de sneldrogende en vochtregulerende eigenschappen. Voor koudere dagen is er het gevlamd katoen dat extra warmte biedt, en bio-katoen is perfect voor kinderen met een gevoelige huid. 

De kinder polo's zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en modellen, waardoor er voor ieder kind een ideale keuze is.

Jongens polo en meisjes polo

Op zoek naar de mooiste jongens polo's en meisjes polo’s? TotZiens Promotions heeft niet alleen de mooiste polo’s, maar ook nog eens perfect passende kinder polo’s. De kinder polo’s beschikken over hoge kwaliteit en zijn beschikbaar in diverse kleuren. Bij het bestellen kunt u voor zowel jongens als voor meisjes dezelfde kinderpolo’s bestellen. Ideaal toch?