Fleece kleding

Producten binnen Fleece kleding

Fleece jassen met logo, afbeelding of tekst

Op zoek naar fleece jassen met een gepersonaliseerde logo, afbeelding of tekst? Bij TotZiens Promotions is het mogelijk! Als specialist in het bedrukken en borduren van fleece kleding heeft u bij ons een ruime keuze aan kwalitatieve fleece jassen. Fleece is vanwege het materiaal ideaal voor de koude avonden en voor de koude maanden. Wilt u zeker weten dat u het niet koud krijgt? Dan zijn fleece jassen de oplossing voor u!

Eenvoudig fleece jassen bedrukken of borduren

Fleece jassen laten bedrukken bij TotZiens Promotions is eenvoudig en snel. Heeft de gewenste product gevonden? Klik dan op de knop ‘offerte aanvragen’. Vervolgens kunt u de gewenste maat en kleur kiezen. Ook kunt u hier een eigen ontwerp meesturen die u graag wilt laten borduren of bedrukken. Geef ten slotte de plaats op het kledingstuk aan waar u het ontwerp wilt laten bedrukken. Wanneer wij uw offerte ontvangen, sturen we zo snel mogelijk een voorbeeld met de prijsopgave. Vaak heeft u binnen een paar uur al een reactie!

Geniet van de leukste promotieartikelen!

Geniet van leuke artikelen gericht op promotie en reclame. Of bekijk tussen de diverse fleece producten. Wat u ook bestelt u krijgt altijd het volgende:

  • Snelle levering! Neem contact op voor spoedleveringen
  • Hoge kwaliteit producten
  • Niet te overtreffen prijs-kwaliteit verhouding

Bestel vandaag nog heel eenvoudig door een offerte aan te vragen van uw gewenste product.