ACTIE : 10% korting op alle notitieboeken uit onze collectie

Producten binnen Truien

Sweaters bedrukken of borduren?

Alle truien in onze webshop zijn geschikt om te laten bedrukken of borduren met uw eigen logo, tekst of opdruk. Het bedrukken of borduren van de sweaters verzorgen wij in onze eigen drukkerij. Daardoor zijn onze bedrukte sweaters, truien en hoodies erg goedkoop. Bekijk hieronder de truien, u vindt ongetwijfeld wat u zoekt voor uw bedrijf of vereniging. Vraag direct een offerte aan voor onze tarieven inclusief bedrukken of borduren. Stuur daarbij ook uw logo mee, zodat we u naast een vrijblijvende offerte ook een gratis digitale proefdruk kunnen toesturen.

Ik wil graag een voorbeeld met mijn logo

Vooraf maken wij een digitale drukproef met uw logo op de trui op schaal en in de gewenste kleuren. De drukproef wordt in de drukkerij of in het borduuratelier aangehouden als voorbeeld. Zo krijg je van tevoren al een prima beeld van hoe de sweaters eruit te komen zien. Na het plaatsen van uw bestelling ontvangen wij graag het logo in een EPS, AI of PDF vectoren bestand van het logo. Heeft u deze niet, laat het ons dan weten. 
Van tevoren al een voorbeeld zien is ook mogelijk, stuur uw logo in de formaten zoals hierboven mee met de aanvraag. 

Welke kleuren worden gebruikt?

Wij gebruiken bij het bedrukken of borduren van sweaters PMS kleuren. Deze kleurcodes zijn de standaard in onze branche en zorgen ervoor dat uw logo de juiste kleuren krijgt. De meeste logo's hebben wel een bestand met deze kleuren, maar mocht dat niet zo zijn dan zal de studio de kleuren erbij zoeken. Voor het mooiste resultaat en eenheid met uw andere reclame uitingen krijgen wij graag de PMS kleuren van de klant door. 

Opdruk niet goed? 

Is de opdruk van de bestelling niet conform de drukproef, laat het ons dan direct weten. Natuurlijk gaan wij er vanuit dat de drukproef 1 op 1 wordt aangehouden door de drukkerij, maar mocht dit mis gaan dan is het onze taak om dit zo snel mogelijk op te lossen.