Handdoeken

Badtextiel

Bent u op zoek naar badtextiel, bijvoorbeeld naar washandjes, gastendoekjes of badjassen? Bij onze groothandel bent u aan het juiste adres! U kunt bij ons terecht voor de volgende producten:

  • Badjassen voor kinderen vanaf 10 stuks
  • Badjassen voor volwassenen vanaf 10 stuks
  • Washandjes vanaf 50 stuks
  • Gastendoekjes vanaf 50 stuks

Al onze producten zijn bijzonder geschikt om te laten borduren met uw naam, tekst of logo. Geborduurd badtextiel is een must voor bijvoorbeeld hotels, pensions, bed & breakfasts, sauna's, schoonheidsspecialisten, kappers en massagesalons. Voor andere bedrijven en organisaties kan geborduurd badtextiel een zeer geschikt relatiegeschenk zijn.

Het badtextiel is ook zonder borduring leverbaar. Met de vele beschikbare kleuren vindt u ongetwijfeld een washand, gastendoekje of badjas die u aanstaat. U kunt bij ons de meest kwaliteitsvolle handdoeken laten bedrukken!

Badtextiel borduren

Badtextiel is zowel functioneel als aantrekkelijk om te laten bedrukken of borduren. Het borduren van badtextiel geeft een prachtig en duurzaam resultaat. Badtextiel is een ideaal geschenk voor vele gelegenheden. Laat bijvoorbeeld badtextiel borduren voor de zomermaanden en val op aan de kant van het zwembad of op het strand! Met onze eigen drukkerij garanderen we scherpe prijzen zonder in te boeten op kwaliteit.

Voordelige badtextiel

Zoekt u een groothandel voor voordelig badtextiel? Bij TotZiens Promotions bent u op de juiste plek. Kies uit ons assortiment met diverse kleuren, kwaliteiten, formaten en prijspunten. Zelfs met een beperkt budget vindt u bij ons passend badtextiel. De meeste items leveren we vanaf 50 stuks, maar bepaalde artikelen zijn al verkrijgbaar vanaf 25 stuks.

Bij speciale producties geldt een langere levertijd in vergelijking met onze voorraadartikelen. Heeft u vragen of wilt u meer weten over maatwerk badtextiel? Neem dan contact met ons op; wij adviseren u graag.