Handdoeken

Producten binnen Handdoeken

Handdoeken borduren

Handdoeken zijn zeer functionele en leuke producten om te laten bedrukken of borduren. Vooral het borduren van een handdoek geeft een prachtig resultaat, ook op lange termijn zal dit mooi blijven. Een handdoek is een ideaal product om te geven en te krijgen. Zo kunt u bijvoorbeeld prachtige handdoeken laten borduren voor de zomermaanden. U zal extra opvallen aan de kant van het zwembad of aan zee! Wij kunnen ervoor zorgen dat u goed voor dag komt tegen een zeer lage prijs. Doordat wij beschikken over onze eigen drukkerij zijn wij in staat de laagste prijzen aan te bieden in ruil voor de hoogste kwaliteit.

Voordelige handdoeken

Bent u op zoek naar een groothandel waar u voordelige handdoeken kunt kopen? Bij TotZiens Promotions bent u helemaal aan het juiste adres. Met ons assortiment heeft u volop keuze in kleuren, kwaliteit, formaten en prijs. Ook met een klein budget vindt u bij ons dus een geschikte handdoek. De meeste handdoeken leveren wij vanaf 50 stuks. Hierop zijn ook uitzonderingen, welke we leveren al vanaf 25 stuks.

Handdoeken personaliseren

Naast de standaard handdoeken kunnen wij ook handdoeken op maat produceren. Van het 50x100 cm tot en met 100x180 cm badlakens. Doordat de handdoeken speciaal geproduceerd worden liggen de minimale afname rond de 250 of 500 stuks. Wij kunnen hierbij verschillende technieken aanbieden, waaronder digitale print, Jacquard, Reliëf of een custom made band in de handdoek.

Waar wij onze voorraad artikelen snel kunnen leveren, is er voor een speciale productie een langere productietijd. Heeft u vragen of wilt u informatie over handdoeken op maat gemaakt? Neem contact met ons op en wij helpen u graag.