Referenties

Totziens levert aan bedrijven, organisaties en verenigingen van groot tot klein. Door de kleine afnames is het voor iedereen mogelijk om mooie bedrijfskleding, promotiemateriaal of relatiegeschenken te bestellen. Bij Totziens staat de kwaliteit van het product en de bedrukking/borduring voorop. Een geschenk weggeven is de eerste indruk die je achterlaat, deze moet natuurlijk goed zijn. 

Onderstaand een greep uit ons klantenbestand:


 

Wit u ook relatiegeschenken of bedrijfskleding bestellen? Totziens Promotions helpt u graag bij het uitzoeken van de juiste producten. Door jarenlange ervaring kunnen wij u snel een passende aanbieding doen.

Bedrijfskleding bestellen!

De keuze voor bedrijfskleding is vaak voor een langere periode en moet de textiel passen bij uw bedrijf, de werkzaamheden en de verwachtingen qua kleur/duurzaamheid. Wij hebben een uitgebreid assortiment kleding in verschillende prijsklassen. Wij helpen u graag zoeken naar de juiste kleding en adviseren graag over het aanbrengen van uw logo. Het compleet maken van de bedrijfskleding met een logo en reclameuitingen is wat wij graag doen. Textieldrukken tot computergestuurd borduren, het behoort allemaal tot de diensten die Totziens aanbiedt. Heeft u geen zin om zelf te zoeken, laat ons dat dan voor u doen. Neem telefonisch contact op of laat u terugbellen door het contactformulier in te vullen!

Relatiegeschenken en give aways!

De relatie met uw klanten versterken door het weggeven van een mooi relatiegeschenk? De kracht van een mooi relatiegeschenk heeft waarde voor de ontvanger, maar zeker ook voor u als gever. De klant ontvangt een blijk van waardering en zal in de toekomst eerder aan u denken. Als bedrijf is het steeds belangrijker om aan branding van uw merk te doen. Totziens heeft mooie drinkflessenhandige paraplu'ssportgeschenkentassen met logopowerbanks en vele andere geschenken in het assortiment.

Wilt u een give away bestellen om reclame te maken en meer naamsbekendheid voor uw bedrijf te krijgen, dan kunnen wij dat snel en voorzien van een logo voor u regelen. Van voordelige strandballenzonnebrillenlanyardzweetbandjespetjes tot voordelige sportflessen met uw logo.