T-shirts

Goedkope bedrukte T-shirts

Bent u op zoek naar goedkope t-shirts? Dan zit u bij Totziens Promotions goed! Alle t-shirts in ons assortiment kunnen indien gewenst worden bedrukt of geborduurd. Vraag een offerte aan, geef de specificaties van de gewenste opdruk en laat u verrassen door de interessante prijzen. T-shirts bedrukken of borduren is bij TotZiens Promotions namelijk helemaal niet duur.

T-shirt met logo, tekst of foto bedrukken

Populair op dit moment zijn sportshirts met logo van het bedrijf bedrukt. Door de opkomende sportevenementen willen steeds meer bedrijven zich laten zien. Denk hierbij aan een dam tot dam loop of de vele Mudraces die worden georganiseerd. Wilt u een T-shirt laten bedrukken met een logo, tekst of eigen ontwerp? Dit kan bij onze groothandel. Wij kunnen T-shirts voor u bedrukken.

Wilt u meer informatie ontvangen over T-shirts laten bedrukken, neemt u dan even contact op met onze klantenservice. Zoekt liever polo's? Laat dan uw polo's bedrukken!

Shirt laten bedrukken of borduren

Wij hebben een groot aanbod met T-shirts die geschikt zijn voor bedrukking. De shirts zijn verkrijgbaar van budget T-shirts tot luxe sport shirts. Bij een 1-daags evenement kunt u prima kiezen voor een voordelig shirt. Als u T-shirts zoekt voor werkkleding adviseren wij u te kiezen door een shirt van zwaardere kwaliteit. De meeste T-shirts zijn te bestellen vanaf 25 stuks, inclusief bedrukking met logo of tekst in 1 of meerdere kleuren. Merken shirts die wij o.a. aanbieden zijn Fruit of the Loom, B&C, Gildan en Kariban en Bella. Ook voor de kinderen wij diverse t-shirts op voorraad. Bekijk hier de kids collectie!

T-shirts borduren. Is dat mogelijk?

De meeste door ons geleverde T-shirts worden met een zeefdruk van een logo voorzien. Een borduring is vaak te 'zwaar' om op de lichte stof te borduren. Op een lichte kwaliteit T-shirt gaat het logo vaak trekken en zal bij het dragen de stof rond de borduring niet zo strak blijven. Een polo is hierdoor veel geschikter om te borduren. Wilt u toch T-shirts laten borduren, dan hebben wij een aantal zwaardere modellen die wij kunnen gebruiken. Vragen over het borduren van T-shirts? Laat het ons weten en wij adviseren u graag.

Wat is de levertijd van bedrukte T-shirts?

Standaard hanteren wij een levertijd van +- 8 werkdagen, afhankelijk van de drukte in de drukkerij. U bent op zoek naar bedrukte t-shirts, maar heeft een kortere levertijd? Laat het ons weten zodat wij in overleg met de drukkerij te haalbaar kunnen bespreken. T-shirts zonder logo bestellen kan vaak binnen 2 werkdagen. Op het moment van bestellen controleren wij de voorraad en levertijd.

Wilt u t-shirts laten bedrukken met uw logo? Als u uw logo, tekst of ontwerp bij ons aanlevert, verzorgen wij de rest. Wij bezorgen dan binnen korte tijd uw prachtig bedrukte shirts!