Drinkflessen bedrukken

Producten binnen Drinkflessen

Drinkfles met fruitfilter: praktisch en gezond!

Een drinkfles met fruitfilter is het perfecte promotieartikel! Iedereen wil immers graag een fles water bij zich hebben, met een gezond fruitsmaakje eraan is dit nog lekkerder. Wij drukken uw naam en logo op de drinkfles met fruitfilter. Overal waar de drinkfles uit de tas komt wordt uw naam onder de aandacht gebracht. Win-win situatie!

Bij Totziens promotions kiest u uit diverse soorten en maten drinkflessen met fruit filter. Voor sportevenementen, de hardloopclub, een schoolreisje, noem maar op: de gelegenheden om een drinkfles met fruitfilter zijn niet te tellen! De geschikte waterfles voor u zit er zeker tussen.

Tip: bestel een complete sportoutfit met een drinkfles met fruitfilter erbij. Het hele team goed verzorgd! Bij Totziens promotions bent u aan het juiste adres voor al uw te bedrukken textiel en promotieartikelen!

Verschillende merken drinkflessen

In ons assortiment vindt u verschillende merken waaronder : Kambukka, Contigo, JointhePipe, Circular&Co en ook de BE o Bottles. 

Levertijd van bedrukte drinkflessen

Voor drinkflessen zonder bedrukking geldt binnen Nederland een levertijd van 2-3 werkdagen. Wilt u de drinkflessen laten bedrukken, houd dan rekening met een productie- en levertijd van 8 tot 10 werkdagen na goedkeuring van de digitale proefdruk. Heeft u de bedrukte drinkflessen sneller nodig? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Top 10 drinkflessen:

  1. Drinkfles Tritan
  2. Sky drinkflessen
  3. Sportflessen Guzzle
  4. Senga Tritan flessen
  5. Sport bidons
  6. Drinkfles Hardy
  7. Vacuüm geïsoleerde fles
  8. Oregon drinkfles karabijnhaak
  9. Drinkfles Silly
  10. Drinkbekers Tracker