Strand

Producten binnen Strand

Luchtbedden

Met mooi bedrukte luchtbedden, zwembanden en zelfs opblaasspeelgoed trekt u op het strand of in het zwembad veel bekijks. Veel mensen zullen uw uiting zien waardoor het een hoge attentiewaarde heeft. Daarnaast is het een leuke gadget om te geven en te ontvangen.

Luchtbedden bedrukken

Totziens Promotions geeft u niet alleen de mogelijkheid om goedkoop meerdere luchtbedden te bestellen, maar tevens kunnen wij uw luchtbedden bedrukken met uw bedrijfslogo of naam. Ideaal om uw bedrijf in de zomer te promoten en uw klanten/geïnteresseerden te voorzien van een leuk geschenk voor op vakantie. De luchtbedden zijn verkrijgbaar in diverse maten, vormen en kleuren. Bekijk nu ons volledige assortiment en laat uw luchtbed bedrukken!

Strandparasols

Zoekt u strandparasols die beschikbaar zijn in diverse kleuren en voorzien kunnen worden van uw eigen bedrukking? Dan bent u bij Tot Ziens Promotions aan het juiste adres. Onze strandparasols beschikken over een diameter van 160 cm,  zijn leverbaar in diverse kleuren en worden voorzien van een eenvoudige draagtas. Onze parasols zijn al leverbaar vanaf 50 stuks. Heeft u specifieke wensen dan kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen, dan bekijken wij welke mogelijkheden beschikbaar zijn.

Slippers bedrukken

Slippers zijn in verschillende variaties en kleuren beschikbaar. Wij hebben een overzicht opgesteld  van diverse teenslippers voor mannen en vrouwen. Onze slippers zijn voorzien van transparante bandjes en al leverbaar vanaf 100 stuks. Onze slippers kunnen wij voorzien van uw eigen bedrukking. Uw logo of merknaam wordt bedrukt op het transparantje bandje van de slippers. De aangeboden prijzen zijn inclusief het bedrukken van een enkele kleur. Wilt u een logo met meerdere kleuren laten bedrukken, dan kunt u uiteraard een offerte op maat aanvragen.

Strand spellen

Van een beetje beweging op het strand wordt u veel bruiner dan als u gaat liggen bakken in de zon. Met onze strandspellen slaat u dus 3 vliegen in één klap. U bent lekker in beweging op het strand (altijd goed), u wordt dus veel bruiner en 3. u maakt de blits met uw standspellen die fraai zijn bedrukt.

Strandballen bedrukken

Bij Totziens Promotions kunt u ook bedrukte strandballen bestellen tegen de meest voordelige prijzen in de markt. We hebben een ruim assortiment strandballen met verschillende afmetingen en kleuren. Vooral in de zomer zijn strandballen een ideale manier om reclame te maken en op te vallen. Kortom; uitermate geschikt voor allerlei evenementen en activiteiten in het zomerseizoen!

Strandlaken bedrukken

Wilt u dat uw bedrukte strandlaken opvalt? Ga dan voor opvallende en vrolijke kleuren. Ligt de aandacht vooral op een logo of naam, kies dan een neutrale achtergrondkleur. Zo weet u zeker dat uw persoonlijke logo of tekst opvalt. Profiteer van de warme zomermaanden door uw naamsbekendheid te vergoten door strandlakens te bedrukken. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan en geniet van voordelige prijzen en snelle levering!