Producten binnen Zonnebrillen

Zonnebrillen met logo bestellen

Zonnebrillen zijn een mode-artikel. Niet alleen moeten ze functioneel zijn, ook moeten ze mooi staan en passen bij uw persoonlijkheid en uiterlijk. Om die reden kunt u bij Totziens Promotions een uitgebreid assortiment zonnebrillen bestellen. U hebt keuze in verschillende kleuren en vormen monturen, maar ook in verschillend gekleurde glazen.

Festival zonnebrillen

De leukste én mooiste festival zonnebrillen van dit seizoen vindt u bij TotZiens Promotions. Geniet maximaal van een festival met een sterk en goed beschermende zonnebril. Kies uit diverse soorten en kleuren zonnebrillen. Van de leukste pilotenzonnebrillen tot aan de hippe en retro zonnebrillen. 

Regelmatig leveren wij grote oplage festival zonnebrillen aan bedrijven, stichtingen, verenigingen, clubs en nog veel meer. Samen kijken we met u naar de levertijden en gewenste bedrukking. Ook bij grote oplage geniet u van hoge kwaliteit, scherpe prijzen en snelle levertijden!

Goedkope zonnebrillen

Binnen ons assortiment hebben wij diverse goedkope zonnebrillen beschikbaar die u kunt inzetten als relatiegeschenk of promotieartikel. Of u nou op zoek bent naar een Sun Ray- of Aviator-model, u bent bij Tot Ziens Promotions aan het juiste adres.Zelfs onze goedkoopste brillen beschikken over een UV400-bescherming, zo kunt u uw medewerkers of potentiele klanten op een veilige manier laten genieten van de zon. 

Promotie zonnebrillen

Zoekt u goedkope promotie zonnebrillen die u gratis uit kunt delen tijdens feesten en diverse evenementen? Bekijk dan nu ons overzicht van specifieke promotiebrillen. Onze promotie zonnebrillen zijn al vanaf €0,60 per stuk beschikbaar in diverse kleuren. Onze promotiebrillen zijn beschikbaar in diverse variaties en modellen.

Wilt u liever eerst een proefdruk ontvangen? Dan is dat uiteraard mogelijk. Let er echter wel op dat de promotie zonnebrillen met proefdruk een langere levertijd hebben. Wij kunnen uw bestelling zonder bedrukking in +/- 2 werkdagen afleveren, met bedrukking in +/- 5 a 6 werkdagen en met proefdruk kan het iets langer duren.

Gekleurde zonnebrillen

Speciaal voor festivals en evenementen hebben wij een overzicht opgesteld van gekleurde zonnebrillen. De zonnebrillen kunnen uitstekend dienen als promotie zonnebrillen voor uw merk of logo. Per specifiek model zijn er verschillende kleuren beschikbaar. Wilt u graag een variatie in verschillende kleuren dan dient u dit even aan te geven tijdens het aanvragen van een offerte.

Bedrukte zonnebrillen

Bedrukte zonnebrillen zijn een uiterst geschikt promotiemiddel tijdens evenementen. Een groot voordeel van bedrukte zonnebrillen is dat de brillen tijdens zomerse dagen ook daadwerkelijk gedragen wordt. Ideaal tijdens een festival of evenement in de openlucht tijdens zomerse dagen. Een uitstekende manier van branding om uw merk aan de man te brengen

Custom Made zonnebrillen

Naast onze voorraad zonnebrillen kunnen wij ook verschillende modellen. Vanaf 500 stuks zijn zonnebrillen op maat te maken in het Verre Oosten. Zo kan de kleur van de zonnebril in eigen PMS kleur worden gekozen en zijn er verschillende opties om uw logo te bedrukken. De levertijd voor op maat gemaakte zonnebrillen is +- 5-6 weken na opdracht. De voorraad zonnebrillen (leverbaar in standaard kleuren) zijn vaak met enkele werkdagen leverbaar. Heeft u de tijd voor custom made zonnebrillen dan gaan wij graag in overleg waar u naar op zoek bent.