Producten binnen Zonnebrillen

Kies de juiste zonnebril

Bij het kiezen van de juiste zonnebril voor jouw merk, is het belangrijk om rekening te houden met:

  • Model en pasvorm: Zorg dat het model past bij de doelgroep en gelegenheid.
  • Kleur: Kies een kleur die aansluit bij je huisstijl of de gelegenheid.
  • Kwaliteit: Een goede kwaliteit zorgt voor een langdurige promotie.

Jouw merk in de zon

Een zonnebril met jouw logo is niet alleen een praktisch geschenk, maar ook een effectieve manier om je merk te promoten. Bij Totziens Promotions bieden we je de mogelijkheid om zonnebrillen te bedrukken die passen bij jouw wensen en budget. Met onze snelle offerte, gratis digitale proefdruk en uitgekiend assortiment zorgen we ervoor dat jouw promotieartikel een succes wordt. Onze klantenservice staat klaar om je te helpen met persoonlijk advies en onze snelle levering zorgt ervoor dat je jouw bedrukte zonnebrillen op tijd in huis hebt voor elk evenement. Kies voor Totziens Promotions en laat je merk stralen in de zon!

Festival zonnebrillen

De leukste én mooiste festival zonnebrillen van dit seizoen vindt u bij TotZiens Promotions. Geniet maximaal van een festival met een sterk en goed beschermende zonnebril. Kies uit diverse soorten en kleuren zonnebrillen. Van de leukste pilotenzonnebrillen tot aan de hippe en retro zonnebrillen. 

Regelmatig leveren wij grote oplage festival zonnebrillen aan bedrijven, stichtingen, verenigingen, clubs en nog veel meer. Samen kijken we met u naar de levertijden en gewenste bedrukking. Ook bij grote oplage geniet u van hoge kwaliteit, scherpe prijzen en snelle levertijden!

Custom Made zonnebrillen

Naast onze voorraad zonnebrillen kunnen wij ook verschillende modellen. Vanaf 500 stuks zijn zonnebrillen op maat te maken in het Verre Oosten. Zo kan de kleur van de zonnebril in eigen PMS kleur worden gekozen en zijn er verschillende opties om uw logo te bedrukken. De levertijd voor op maat gemaakte zonnebrillen is +- 5-6 weken na opdracht. De voorraad zonnebrillen (leverbaar in standaard kleuren) zijn vaak met enkele werkdagen leverbaar. Heeft u de tijd voor custom made zonnebrillen dan gaan wij graag in overleg waar u naar op zoek bent.