Producten binnen Strandballen

Custom Made strandballen

Naast de hierboven aangeboden strandballen kunnen wij ook strandballen op maat laten maken. De minimale afname is afhankelijk van de wensen zoals kleuren en reclameuitingen, maar kan vaak al vanaf 1000 stuks. Zo kunt u strandballen laten maken in uw eigen huisstyle kleuren met een logo op meerdere panelen. Bij de voorraad producten kunnen vaak uw logo in maximaal 1 kleur op 1 positie aanbrengen, worden de strandballen op maat gemaakt dan zijn er veel meer mogelijkheden qua kleuren en opdrukken. Neem contact met ons op  0255 51 50 35 of doe een aanvraag via het contactformulier. Wij bellen u zo snel mogelijk terug.

Heeft u al een strandbal voor deze zomer?

Uw logo bedrukt op de strandballen voor op het strand (De attentiewaarde is heel hoog, want zo'n bal gaat natuurlijk het hele strand over), in het park en tijdens feesten en evenementen. De bedrukte strandbal kan ook worden ingezet om uw naamsbekendheid van merk, winkel of evenement te vergroten. Door bijvoorbeeld de strandballen uit te delen bij winkelbezoek of aankoop van een product. Voordelige bedrukte ballen voopr op het strand of in het zwembad bestelt u natuurlijk bij Tot Ziens Promotions, groothandel in Textiel en relatiegeschenken.

Strand geschenken met logo

Naast de strandballen hebben wij ook een andere promotiemiddelen voor op het strand. Wat te denken van luchtbedden met opdruk van uw logo, strandmatten, parasols, beachtennis sets en frisbees. Al deze artikelen kunnen wij voorzien van uw logo. Bekijk onze artikelen geschikt voor strandpromotie.

Koeltassen

Onmisbaar bij bezoek aan het strand of het park, de koeltas. Leverbaar in verschillende formaten en kleuren. Kleine koeltasjes om alleen uw blikjes mee te nemen tot grote koeltassen om al uw eten en drinken koel te bewaren. Bekijk ons assortiment koeltassen.