Dames Blouses

Producten binnen Dames Blouses

Dames blouses bedrukken met logo of tekst?

Bij TotZiens Promotions kunt u op een voordelige manier dames blouses bedrukken met logo, afbeelding of tekst. Voor veel organisaties zijn wij de partij voor bedrukte blouses. Van het bedrukken tot bedrijfsnamen en bedrijfslogo's tot aan logo's van sponsoren. De dames blouses van TotZiens Promotions beschikken over hoge draagcomfort en hoge kwaliteit materiaal. Hierdoor heeft u de garantie dat de blouse ook aan het einde van de dag heerlijk zit.

Bovendien hebben de blouses een nette en elegante uitstraling. Het bedrukken of borduren van dames blouses is ideaal om de naamsbekendheid te vergroten van uw bedrijf. Laat uw dames blouses vandaag nog bedrukken of borduren en profiteer van snelle levertijden, voordelige prijzen en hoge kwaliteit!

Informatie blouses bedrukken of borduren 

Het laten borduren of laten bedrukken van dames blouses is zeer populair bij zakelijk evenementen en horeca gelegenheden. Als specialist in het bedrukken van textiel geniet u van snelle levertijden en scherpe prijzen. Niets voor niets bestellen toonaangevende ketens bij TotZiens Promotions voor bedrukte werkkleding.

De blouses beschikken over diverse mogelijkheden voor bedrukking. Van een bedrukking op de borst tot aan een bedrukking op de rug en voorkant. Het bedrukken of borduren gaat eenvoudig. U hoeft alleen in de offerte een bestand mee te sturen met uw opdruk. Wij sturen u dan zo snel mogelijk een prijsopgave met een voorbeeld. Sneller en eenvoudiger kan niet! 

Levertijden bedrukte of borduurde dames blouses

Dames blouses zonder opdruk, dus blanco, hebben een levertijd van 2 werkdagen. Kiest u voor het bedrukken of borduren van de blouses dan is de levertijd 7 werkdagen. De levertijden zijn afhankelijk van de voorraad. Wilt u meer informatie over de levertijden of wilt u een spoedlevering? Neem dan contact op met ons. We kijken graag met u mee naar een geschikte oplossing!