Softshell Jassen

Producten binnen Softshell Jassen

Softshell jassen borduren

Tot Ziens Promotions verzorgt alle bedrukkingen en borduringen snel en met aandacht voor de kwaliteit. Bent u geïnteresseerd in geborduurde softshell jacks? Vraag een offerte aan voor het product van uw keuze en ontdek vandaag nog hoe goedkoop u uw softshell jassen en andere (bedrijfs)kleding kunt laten bedrukken! 

Softshell jack bedrukken of borduren

Al onze softshells zijn zeer geschikt om te laten bedrukken of borduren. U kiest daarbij zelf voor een bedrukking met uw logo of een tekst naar keuze. Ook met unieke bedrukkingen of borduringen zoals bijvoorbeeld de namen van een sportteam helpen we u graag.

Kwaliteit bedrukken softshell jas

Door gebruik te maken van een speciale druktechniek op de softshell jassen kunnen wij de jassen mooi voorzien van logo leveren. Bij een standaard zeefdruk kan de jas door het logo heen gaan 'bloeden' en gaan spikkelen. Door gebruik te maken van een speciale techniek wordt dit voorkomen. Hierdoor is het bedrukken van een softshell jas wat duurder qua prijs dan het bedrukken van polo's, sweaters of t-shirts. Deze kledingstukken kunnen wij automatisch laten bedrukken met een zeefdruk. De softshell jassen vragen om iets meer aandacht om een zo'n mooi mogelijke kwaliteit te waarborgen. Wilt u een logo op de borst aanbrengen in meerdere kleuren, dan zullen wij naast het bedrukken altijd de borduurprijs voor u uitrekenen en aanbieden. Vooral bij een klein aantal jassen en een logo in meerdere kleuren is borduren vaak voordeliger dan het bedrukken. 

Softshell jas met bedrukking

Ontdek onze veelzijdige mogelijkheden en personaliseer uw softshell jas met bedrukking voor een professionele uitstraling die de aandacht trekt. Elk product uit onze collectie staat garant voor kwaliteit en duurzaamheid.

Softshell jas bedrukken goedkoop

Bij Totziens Promotions kan je softshell jassen goedkoop bedrukken tegen de beste kwaliteit. Voor bedrijven die op zoek zijn naar een kosteneffectieve oplossing voor werkkleding of promotiemateriaal, biedt Totziens Promotions de mogelijkheid om softshell jassen voordelig te bedrukken. Zonder in te leveren op kwaliteit, kunt u tegen scherpe prijzen softshell jassen laten bedrukken. Dit maakt het een ideale optie voor zowel grote bestellingen: u kunt al vanaf 1 stuk bestellen!

Softshell jas bedrukken met logo

Versterk de zichtbaarheid en professionaliteit van uw merk met een bedrukte softshell jas met bijvoorbeeld uw bedrijfslogo. Bij Totziens Promotions kunt u kiezen uit een breed scala aan softshell jassen die speciaal zijn ontworpen voor hoogwaardige bedrukking. Of het nu gaat om promotionele evenementen, teamactiviteiten of dagelijks gebruik door uw medewerkers, een softshell jas met uw logo is een uitstekende keuze.

Wind- en waterdichte jassen

Softshell jassen zijn, afhankelijk van het materiaal, winddicht of winddicht én waterafstotend. Een softshell jack is gemaakt van stretchmateriaal en heeft daardoor een zeer hoog draagcomfort. In 80 tot 90% van alle weertypen biedt een softshell jack al voldoende bescherming. Tot Ziens Promotion biedt u een ruim assortiment softshells van diverse merken, voor dames en voor heren, en in diverse kleuren en maten.

Bel ons voor advies en overleg!

Twijfelt u over een aankoop of wilt u graag overleggen wat de beste optie voor u is? Bel ons gerust! Wilt overleggen waar de bedrukking precies moet? Of wilt u advies over een productkeuze? U kunt ons altijd bereiken op:

0255 51 50 35