Polo's bedrukken

Producten binnen Polo's

Polo's borduren of polo's bedrukken

Wilt u een offerte aanvragen om door onze groothandel polo's te laten borduren? Ga dan in onze website naar het polo shirt van uw keuze. Daar kunt u precies aangeven of u de polo wilt laten bedrukken of borduren.

Ook kunt u aangeven welke tekst er bedrukt moer worden op het polo shirt moet komen en kunt u het logo uploaden. U mag natuurlijk ook contact opnemen als u vragen heeft over het aanvragen van een offerte of het borduren of bedrukken van polo's! 

Goedkoop polos bedrukken

Bij TotZiens Promotions kunt u goedkoop polos bedrukken of borduren. Van heren polo’s en dames polo’s tot aan kinder polo's. Zo is er voor iedereen een geschikte polo met bedrukking te vinden. Daarnaast zijn de polo’s in verschillende kleuren verkrijgbaar en in verschillende types. Bent u op zoek naar heerlijk zittende polo’s voor een voordelige prijs? Dan bent u bij TotZiens Promotions aan het juiste adres!

Polo's bedrukken

Het mogelijk om afbeeldingen, logo’s en teksten te bedrukken of borduren op de polo's. Waar u kunt bedrukken op de polo’s is afhankelijk van het type polo. Over het algemeen hebben de polo’s veel ruimte voor bedrukking. Voorbeelden van bedrukte polo's zijn: een logo op de borst en afbeelding of tekst op de voorkant of achterkant van de polo. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan geheel gratis een offerte aan! 

Polo's al leverbaar vanaf 10 stuks met een mooie borduring of bedrukking. Vraag een vrijblijvende offerte aan. Snelle levertijden voor onze bedrukte polo's is mogelijk! 

Vragen over opdruk- en borduurmogelijkheden, artikelen in andere kleuren, actuele levertijden en voorraden? Neem contact op met 0255  –  51 50 35 of stuur ons een e-mail via het contactformulier.