Premiums bestellen en bedrukken bij Totziens 

Bekijk onze collectie premium relatiegeschenken hieronder en vraag vrijblijvend een offerte aan voor levering. Wilt u uw premium geschenk laten bedrukken, lever ons dan bij uw aanvraag uw logo of andere gewenste bedrukking aan. Onze levertijden zijn kort en we denken graag met u mee over een passende premium.

Voordelige geschenken voor beursen, evenementen of aan bezoekers van uw bedrijf weggeven? Totziens Promotions heeft een ruim assortiment premiums die voorzien kunnen worden van uw logo. Bedrukte of gegraveerde geschenken, snel bij u geleverd tegen scherpe prijzen. Bent u op zoek naar een duurder relatiegeschenk, dan hebben wij deze natuurlijk ook. Bekijk ons assortiment relatiegeschenken, natuurlijk ook snel te bestellen met uw eigen logo.

Premiums als promotie voor uw merk

Het inzetten van premiums is een effectieve manier om uw merk te promoten en uw bedrijf te laten groeien. Hier zijn enkele redenen waarom het gebruik van premiums een slimme zet kan zijn:

  • Onderscheid u van de concurrentie, door het aanbieden van leuke premiums kan uw bedrijf zich onderscheiden van de concurrerende bedrijven
  • Laat een positieve indruk achter bij klanten en potentiële klanten, door het juiste geschenk weg te geven kan uw merkimago versterkt worden
  • Meer klantloyaliteit, geef klanten een blijk van waardering en het juiste geschenk zal aanmoedigen om terug te komen voor een nieuwe bestelling
  • Vergroot merkherkenning: Door uw logo of merknaam op een premium te plaatsen, wordt uw bedrijf gemakkelijker herkend en onthouden door klanten en potentiële klanten.

Stuur uw aanvraag in via onze website of neem contact op, wij bekijken de voorraad en de mogelijkheden van uw logo op het artikel en u ontvangt van ons een scherpe offerte op maat. Bij een bestelling van bedrukte geschenken maken wij altijd eerst een E-proof, u kunt dan zien hoe het artikel er na het bedrukken uit komt te zien. Zodra deze is goedgekeurd wordt de bestelling in het werk gezet en uw gekozen geschenk met zorg door ons bedrukt of gegraveerd.

Levertijd varieren per artikel van 5 tot 15 werkdagen. Heeft u uw geschenken voor een bepaalde datum (evenement) nodig, laat het ons weten en wij gaan voor u aan de slag.