Sporttassen bedrukken

Producten binnen Sporttassen

Sporttassen bedrukken met eigen logo

Het weggeven van een bedrukte sporttassen is steeds meer in opkomst door de enorme aandacht voor sportactiviteiten en een gezonde levensstyle. Geef uw medewerkers een mooie sporttassen bedrukt met een bedrijfslogo die ze mooi kunnen gebruiken onderweg naar de sportschool of sportclub. Ook voor relaties of klanten is een geschenk in de vorm van bedrukte sporttassen een mooie manier om reclame te maken en tegelijk uw klanten blij te maken met een nuttig geschenk. Uw logo steeds vaker in beeld, reclame die zeker zal bijdragen aan uw naamsbekendheid.

Reistassen bedrukken met een logo

Veel van onze sportassen kunnen ook gebruikt worden als reistas. Naast de standaard tassen zijn er een aantal reistassen met een ruime inhoud, ideaal geschikt als u een aantal dagen op (zaken)reis gaat deze zomer. Reistassen bedrukken met uw logo is zeker mogelijk, vraag hiervoor uw vrijblijvende offerte aan. Bij het meesturen van uw logo kunnen wij een gratis bedrukkingsvoorstel toesturen. U krijgt dan direct een visueel beeld van hoe wij de reistassen bedrukken met uw logo!

Bedrukte reistassen, goedkoop en snel geleverd

Bestelt u bij ons de tassen met uw eigen logo dan is afhankelijk van de gewenste techniek (bedrukken of borduren) de levertijd +- 7 werkdagen na goedkeuring op het artwork. Wij maken met uw logo een digitale drukproef van hoe het logo op de tassen komt te staan, welke kleuren, het formaat en de positie. Zo krijgt u al een goed idee van hoe uw tassen eruit komen te zien en wordt u niet verrast met een logo op een hele andere positie. Wilt u voor het bestellen al een bedrukkingsvoorstel ontvangen? Stuur dan uw logo in Ai, EPS of PDF vectoren mee bij uw aanvraag en wij maken deze graag voor u.

Hulp nodig bij het zoeken van een geschikte reistas

Komt u er niet helemaal uit op onze website, of staat de tas die u voor ogen heeft er niet bij, laat het ons dan weten. Vul het contactformulier in en laat u terugbellen of neem telefonisch contact met ons op. 

Bedrukte sporttassen als promotiemiddel inzetten

Totziens Promotions is specialist in sporttassen bedrukken en borduren. Al een aantal jaar leveren wij bedrukte sporttassen, met zorg geproduceerd en voorzien van uw logo. Bedrukte sporttassen op een evenement of beurs weggeven zorgt ervoor dat u logo nog een lange tijd zichtbaar zal blijven. Een mooie tas zal gebruikt worden en bijvoorbeeld bij het sporten in het weekend door uw klant of medewerker uw naamsbekendheid doen vergroten. De meeste sporttassen zijn al vanaf 25 stuks leverbaar met uw logo. Vraag direct uw offerte aan voor bedrukte tassen via onze site.

Sportevenement organiseren? Bedrukte sporttassen mogen niet ontbreken

Bent u een sportdag, sportevenement of bedrijfsuitje aan het organiseren en heeft u een tas nodig om die dag weg te geven, wij hebben voor ieder budget een passende sporttas in ons assortiment. Door een logo of opdruk aan te brengen geeft u direct een aandenken aan het evenement. Wilt u sporttassen voor uw bedrijf bestellen met een logo, maar heeft u nog vragen dan horen wij het graag.

Vragen over sporttassen bedrukken?

Komt u er niet helemaal uit met het aanvragen van een offerte voor bedrukte sporttassen? Neem dan gerust contact met ons op. Ook als u een andere vraag heeft twijfel niet stuur ons een bericht. Wij staan klaar om u te helpen.