Bedrukken

Bedrukken

De meest gebruikte techniek om kleding te voorzien van een logo is d.m.v. een direct zeefdruk. Bij zeefdrukken wordt de inkt direct op het de kleding aangebracht. Het aan te brengen logo wordt op een fijnmazig gaat gezet waarop de niet-drukkende gedeelten zijn bedekt met een ondoorlatende stof. De inkt wordt door de machine direct op de textiel geperst, met heldere en scherpe prints als resultaat. Wanneer de details in het logo te fijn worden of op bepaalde artikelen maken wij gebruik van een transfers op inkt basis. Een voorbeeld hiervan zijn windbreakers die maar 1 keer door de droogtunnel kunnen. Een logo in meerdere kleuren is dan alleen mogelijk met een tranfersprint.

Van 1 kleur tot full colour ontwerpen

Zeefdrukken is alleen geschikt op platte oppervlakken, bijvoorbeeld t-shirts, polo's, sweaters en jassen en is toepasbaar op katoen, polyester, nylon en ongeweven materialen. Van 1 drukkleur tot full colour, alles is mogelijk om de beste zeefdruk machines en de laatste technieken. 
Fleece en badstof bedrukken.

Levertijd bedrukken textiel

Voor het bedrukken van kleding is de levertijd standaard +- 8 werkdagen na opdracht en goedkeuring op het artwork. Wanneer wij een uiterste leverdatum hebben voor de bestelling bekijken wij van te voren of dit te realiseren is. Het bedrukken van de kleding gebeurt in Nederland, waardoor wij snel kunnen schakelen. Geef bij uw aanvraag de datum aan wanneer de artikelen nodig zijn zodat wij hier in de offerte rekening mee kunnen houden.

Aangeleverde kleding

Wij krijgen wekelijks verzoeken om textiel te bedrukken wat zelf wordt aangeleverd. Deze service bieden wij niet meer aan aangezien we in de drukkerij niet precies weten uit welke materialen de textiel is gemaakt en hoe de inkt op de textiel zal reageren. Bij de artikelen die wij op onze website aanbieden is dit bekend. Wij kunnen geen garantie geven op aangeleverde kleding.