Zeefdrukken kleding tot graveren thermosbekers

Bij Totziens begrijpen we de kracht van logo promotie en bieden we maatwerkoplossingen die aan uw specifieke behoeften voldoen. Of u nu een groot evenement plant, uw team wilt uitrusten met merkwaardige bedrijfskleding of unieke geschenken wilt creëren, wij hebben de expertise om uw visie tot leven te brengen. Van bedrijfskleding tot gepersonaliseerde gadgets en geschenken, de mogelijkheden om uw logo te promoten zijn eindeloos.

Bijna al onze artikelen zijn te voorzien van een logo. De manier waarop kan hierbij verschillen per materiaal. Zo worden metalen artikelen vaak met een lasergravure geleverd, worden ronde artikelen in 1 kleur met een ronde zeefdruk gedaan en kleding met de traditionele zeefdruk. 

Welke technieken kunnen we toepassen:

Levendige Kleuren, Duurzame Resultaten

Zeefdrukken is een van de meest populaire methoden om afbeeldingen en ontwerpen op kleding te drukken vanwege de heldere, levendige kleuren die het produceert. Of het nu gaat om t-shirts, hoodies, petten of sportkleding, zeefdrukken zorgt voor blijvende en duurzame resultaten die bestand zijn tegen herhaaldelijk wassen en dragen.

Geschikt voor Grotere Oplagen: Zeefdrukken is ideaal voor grotere bestellingen. Of u nu bedrijfskleding voor uw team nodig heeft, merchandise voor uw evenement of promotiekleding voor uw bedrijf, zeefdrukken biedt kosteneffectieve opties voor massaproductie zonder concessies te doen aan de kwaliteit.

Bij Totziens Promotions begrijpen we de kracht van zeefdrukken en staan we garant voor hoogwaardige resultaten die aan uw verwachtingen voldoen. Ons team van deskundigen staat klaar om uw project tot een succes te maken, of u nu op zoek bent naar promotiekleding, bedrijfskleding of gepersonaliseerde geschenken.

Tampondruk, ook bekend als tamponafdruk of padprint, is een druktechniek die wordt gebruikt om afbeeldingen, logo's, tekst en ontwerpen over te brengen op verschillende oppervlakken, zoals kunststof, glas, metaal, keramiek en zelfs textiel.

Deze techniek maakt gebruik van een flexibele siliconen stempel (de tampon) om de inkt van een verhoogd drukoppervlak over te brengen naar het gewenste object.

Tampondruk is populair vanwege zijn vermogen om gedetailleerde en complexe ontwerpen nauwkeurig en herhaaldelijk af te drukken.

Met een krachtige laserstraal wordt een permanente markering aangebracht op een artikel.  Door de kracht van de laserstraal is het mogelijk om zeer gedetailleerd een logo aan te brengen. Graveren wordt vaak toegepast op metalen artikelen zoals pennen en sleutelhangers, maar denk ook aan het graveren van een mooi wijnglas 

Voorbeeld van digitaal geprinte full colour logo'sDTG-print is een moderne en geavanceerde druktechniek die wordt gebruikt om kleurrijke, gedetailleerde afbeeldingen, ontwerpen en graphics op textiel en kledingstukken aan te brengen. Deze technologie is bijzonder geschikt voor het afdrukken van afbeeldingen met complexe kleurschakeringen, fijne details en foto's op textiel.

De ontwikkeling van complete transfer print machines doet deze techniek steeds verder oprukken. Bij kleine aantallen en logo's in meerdere kleuren is het prijstechnisch interessant. 

Transfers op basis van zeefdruk
Bij logo's met kleine details en tekst worden er ook vaak eerst transfers met zeefdruk gemaakt op dragers. Daarna worden de transfer op de kleding aangebracht. Ook wanneer kleding niet door de droogtunnel kan worden zeefdruk transfers gebruikt. 

Ons toegewijde team van experts in kledingbedrukking staat klaar om je te helpen je visie werkelijkheid te maken. We gebruiken hoogwaardige inkten en geavanceerde technologie om duurzame en levendige resultaten te leveren.

  • Zeefdruk: Ideaal voor grote hoeveelheden, met scherpe details en duurzame resultaten.
  • Digitale bedrukking: Perfect voor kleine hoeveelheden en complexe ontwerpen met veel kleuren.
  • Borduren: Een klassieke en verfijnde optie voor een professionele uitstraling.

Overige vragen over het bestellen van gepersonaliseerde artikelen:

  1. Aan de hand van de aanvraag bieden wij een vrijblijvende offerte aan. Wanneer er een goed formaat logo is bijgevoegd kunnen wij ook een visual opmaken.
  2. Bij opdracht sturen wij altijd een digitale drukproef door. Hierop staat het logo, het formaat, kleuren en de techniek die we gaan gebruiken
  3. Wanneer de proef akkoord is wordt er een zeefraam of printbestand gemaakt.  
  4. De artikelen worden bedrukt en daarna verzonden met één van onze transportdiensten. Afhalen in overleg is natuurlijk ook mogelijk.
  5. De zeeframen, cliché voor de tampondruk ect worden niet fysiek bewaard. Wel de digitale proef die we gebruiken.

De levertijd verschilt per artikel en de drukte in de drukkerijen. Bijvoorbeeld in de periode voor kerst kan de levertijd oplopen. Wij communiceren de levertijd altijd in de offerte.

Zeefdruk op kleding  +- 8-9 werkdagen
Tampondruk op artikelen +- 5-6 werkdagen
DTG print full colour +- 8-9 werkdagen

De productietijd gaat in na opdracht en goedkeuring op de gestuurde digitale proef.

Wanneer wij een uiterste leverdatum hebben voor de bestelling bekijken wij van te voren of dit te realiseren is. Spoedopdracht nog? Bel dan even om snel te schakelen.

Het bedrukken van de kleding gebeurt in Nederland, waardoor wij snel kunnen schakelen. Geef bij uw aanvraag de datum aan wanneer de artikelen nodig zijn zodat wij hier in de offerte rekening mee kunnen houden.

Nee helaas, wij bedrukken geen aangeleverde kleding en geschenken. Wij kunnen alleen onze eigen kleding, mutsen en andere artikelen bedrukken of borduren met een logo.