Producten binnen Dames T-shirt


Dames t-shirts bedrukken

Wilt u graag dames t-shirts bedrukken of een bestelling combineren met heren t-shirts of kinder t-shirts? Veel van onze damesmodellen zijn ook beschikbaar in als herenmodel. Combineer en profiteer van onze voordelige staffelprijzen!

Voor het bedrukken van onze dames t-shirts heeft u een bepaalde verwachting op het gebied van kwaliteit. Wij bedrukken uw dames t-shirts met behulp van textiel zeefdruk. Doordat wij uw dames t-shirts bedrukken met textiel zeefdruk wordt de inkt in onze droogtunnel gefixeerd. Hierdoor heeft u een garantie dat uw dames t-shirts bedrukt worden met een strak logo op een duurzame manier.

Heeft u een sportevenement of ander type evenement en wilt u graag uw dames t-shirts voorzien van aparte bedrukking per shirt, dan maken wij gebruik van zeefdruk transfers. Vooral voor kleding waar elastan in verwerkt is zeefdruk met transfers een ideale bedrukkingstechniek.

Bij kleine aantallen bieden wij ook de transferdruk aan, dit kan met inkttransfers of een opdruk uit folie(denk aan namen en rugnummers). 

Uw voordelen van het bedrukken van dames t-shirts via Totziens Promotions:

  • Hoge kwaliteit, scherpe bedrukking!
  • Aparte bedrukking per dames shirt mogelijk (namen, nummers etc)

Snelle levering 7-9 dagen (spoedbestellingen mogelijk!)

Wil je graag meer informatie over hoe wij dames t-shirts bedrukken, over onze technieken en wat wij voor jouw kunnen betekenen (incl. proefdruk voorbeelden). Bekijk dan onze druktechnieken!


Bedruk uw dames t-shirts tegen de scherpste prijzen!  

Bij Totziens Promotions profiteert u van bulkaankopen! Bent u op zoek naar meer dames t-shirts dan profiteert u direct van onze mooie staffelkortingen! Onze dames t-shirts zijn al leverbaar vanaf 10 stuks en tot meer dan 500 shirts. Bestelt u meer dames shirts dan profiteert u direct!

Wij leveren al dames shirts tegen een prijs vanaf € 1,85 per stuk! Wil je dames t-shirts kopen tegen zeer scherpe prijzen? Kies dan voor een grotere oplage. Hieronder geven we een algemeen beeld van onze kortingen.

Staffelkortingen | dames t-shirts

 

Vanaf 25 stuks

 

Vanaf 50 stuks

+/- 2% korting

Vanaf 100 stuks

+/- 4% korting

Vanaf 250 stuks

+/- 8% korting

Vanaf 500 stuks

+/- 12% korting

Let op! Het exacte aantal kan iets variëren per product. Bekijk voor de actuele kortingen de productpagina’s!

 

Merken & kwaliteit van de dames t-shirts

Wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent over onze producten! Daarom vindt u bij ons enkel dames t-shirts van hoogstaande merken, waaronder B&C, Slazenger, Kariban en Santino.
Hoogwaardige stoffen gevarieerd van 100% katoen tot combinaties met 5 a 10% elastan. Kijkt u vooral ook even naar de kwaliteit per artikel. Het kan zijn dat u liever een hoger aantal gram per m2 stof heeft. Dit varieert per product van 145 tot 195 gram gr/m2.


Dames t-shirts borduren

Bij Totziens Promotions bieden wij u ook de mogelijkheid om uw dames t-shirts te borduren. Veel mensen prefereren een geborduurd logo ten opzichte van een bedrukt logo. Een geborduurd logo geeft uw dames t-shirt niet alleen een luxere uitstraling, maar blijft ook langer mooi (al blijven de bedrukte logo’s ook van uitstekende kwaliteit!).

Kiest u ervoor om uw logo’s of tekst op onze dames t-shirts te borduren dan hanteren wij andere prijzen. Wilt u graag de beste prijs? Neemt u dan via de productpagina contact op en vraag een offerte aan voor het borduren van het specifieke dames t-shirt. Wij hanteren geen bijkomende kosten voor verschillende kleuren.

Uw bestelling wordt met de grootste zorg uitgevoerd in onze borduurstudio. Duurzaam van kwaliteit, uitstekende service en snelle levering!