Tijdelijk 10% korting op al onze wintermutsen. Bestel op tijd om te profiteren! 

Producten binnen IJskrabbers


Bedrukken van ijskrabbers

De meeste ijskrabbers zijn te bedrukken met een opdruk in 1 tot 4 kleuren. Onze platte modellen kunnen wij van een digitale print voorzien, hierdoor is een ontwerp of reclame full colour aan te brengen tegen een scherpe prijs. Vraag hiervoor uw offerte aan en ontvangen een vrijblijvende offerte. Blanco zijn de ijskrabbers snel te leveren, maar ook met een opdruk van uw logo kunnen wij snelle levertijd aanhouden. Deze verschillen per artikel en druktechniek, maar kan vaak al vanaf 5 werkdagen.

Voorraad IJskrabbers

Onze ijskrabbers zijn allemaal voorraad producten die wij zeer snel kunnen bedrukken met uw logo. Wij begrijpen ook dat u de ijskrabbers nodig heeft zodra de winter zich laat zien. Doordat wij met voorraad artikelen werken bij de ijskrabbers kan het voorkomen dat een artikel of een bepaalde kleur niet voorradig is. Duurt het te lang voordat de nieuwe voorraad in de drukkerij is, dan bieden wij u een passend alternatief aan. 

Full colour printen op ijskrabbers

De techniek voor digitaal printen wordt de laatste jaren steeds beter en ook op verschillende modellen van onze ijskrabbers kunnen wij full colour printen. Heeft een logo met veel kleuren of wilt u een foto printen dan kan dit zeer goed op de platte ijskrabbers. Vraag uw offerte voor bedrukte ijskrabbers aan bij Totziens en wij sturen u snel een offerte op maat.